DTU food logo
DTU logo
Nr.1083Tørkage, kransekage
Engelsk navnPastry, garland cake
SynonymerKransekager.

Makronæringstoffer m.m.Indh. /100gEnhKilde
Energi, kJ2022 kJ 1003
Energi, kcal483 1003
total-N1,614 g 1355
Protein, total9,2 g 1355
Protein, deklaration10,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff.58,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig52,1 g 1003
kulhydrat, deklaration51,2 g 1003
Kostfibre6,8 g 1355
Fedt, total25,0 g 1355
Alkohol0,0 g 1655
Aske0,8 g 1001
Tørstof93,9 g 1001
Vand6,1 g 1001

Faktorer m.m.VærdiKilde
Svind0
Proteinomregningsfaktor(NCF)5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF)0,930

VitaminerIndh. /100gEnhKilde
A-vitamin0 RE 1355
D-vitamin0 µg 1355
B1-vitamin0,080 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin0,430 mg 1355
Niacin0,900 NE 1003
niacin0,900 mg 1355
C-vitamin0 mg 1003
L-ascorbinsyre0 mg 1355

Mineraler og uorganiskIndh. /100gEnhKilde
Natrium, Na60,9 mg 1058
Kalium, K129 mg 1058
Calcium, Ca120 mg 1355
Magnesium, Mg53,1 mg 1058
Jern, Fe1,30 mg 1043
Jod, I4,70 µg 1055