DTU food logo
DTU logo
Nr.1188Bækforel, filet, røget
Engelsk navnCharr, fillet, smoked
Taxonomisk navnSalmo alpinus
SynonymerBækforeller. Foreller.

Makronæringstoffer m.m.Indh. /100gEnhKilde
Energi, kJ852 kJ 1003
Energi, kcal204 1003
total-N4,736 g 1357
Protein, total27,7 g 1357
Protein, deklaration27,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff.0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration0,0 g 1003
Tilsat sukker0,0 g 1655
Kostfibre0,0 g 1357
Fedt, total10,3 g 1357
Alkohol0,0 g 1357
Aske7,4 g 1357
Tørstof45,4 g 1357
Vand54,6 g 1357

Faktorer m.m.VærdiKilde
Svind0
Proteinomregningsfaktor(NCF)6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF)0,880

VitaminerIndh. /100gEnhKilde
A-vitamin0 RE 1003
ß-caroten0 µg 1655
D-vitamin9,00 µg 1003
D3 cholecalciferol9,00 µg T 694
K1-vitamin0 µg 1655
C-vitamin0 mg 1003
L-ascorbinsyre0 mg 1357

Mineraler og uorganiskIndh. /100gEnhKilde
Natrium, Na2340 mg 1357
Kalium, K460 mg 1357
Calcium, Ca25,0 mg 1357
Magnesium, Mg30,0 mg 1357
Phosphor, P300 mg 1357

KulhydraterIndh. /100gEnhKilde
Sukkerarter, ialt0 g 1357
Stivelse0 g 1655

SterolerIndh. /100gEnhKilde
Cholesterol48 mg 1361