DTU food logo
DTU logo
Nr.1308Hvedemel, bagerimel
Engelsk navnWheat flour, breadmaking (extraction rate 75%)

Makronæringstoffer m.m.Indh. /100gEnhKilde
Energi, kJ1478 kJ 1003
Energi, kcal353 1003
total-N1,754 g 1838
Protein, total10,0 g 1838
Protein, deklaration11,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff.75,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig72,1 g 1003
kulhydrat, deklaration71,1 g 1003
Kostfibre2,9 g 1838
Fedt, total1,6 g 1838
Alkohol0,0 g 1655
Aske0,5 g 1838
Tørstof87,1 g 1838
Vand12,9 g 1838

Faktorer m.m.VærdiKilde
Svind0
Proteinomregningsfaktor(NCF)5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF)0,670

VitaminerIndh. /100gEnhKilde
E-vitamin0,420 α-TE 1003
alfa-tokoferol0,420 mg 1838
B1-vitamin0,178 mg 1838
B2-vitamin, riboflavin0,031 mg 1838
Pantothensyre0,480 mg 1838

Mineraler og uorganiskIndh. /100gEnhKilde
Natrium, Na1,70 mg 1838
Kalium, K146 mg 1838
Calcium, Ca17,7 mg 1838
Magnesium, Mg24,0 mg 1838
Phosphor, P112 mg 1838
Jern, Fe1,01 mg 1838
Kobber, Cu0,150 mg 1838
Zink, Zn0,650 mg 1838
Mangan, Mn0,490 mg 1838