DTU food logo
DTU logo
Nr.550Lever, svin, i flødesovs, dybfrost
Engelsk navnLiver, pig, in cream sauce, frozen
SynonymerSvinelever.

Makronæringstoffer m.m.Indh. /100gEnhKilde
Energi, kJ519 kJ 1003
Energi, kcal124 1003
total-N1,904 g 1031
Protein, total11,9 g 1031
Protein, deklaration11,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff.6,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig6,9 g 1003
kulhydrat, deklaration6,9 g 1003
Kostfibre0,0 g 1655
Fedt, total5,4 g 1031
Alkohol0,0 g 1655
Aske1,8 g 1031
Tørstof26,0 g 1031
Vand74,0 g 1031

Faktorer m.m.VærdiKilde
Svind0
Proteinomregningsfaktor(NCF)6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF)0,900

VitaminerIndh. /100gEnhKilde
A-vitamin4560 RE 1003
Retinol4560 µg 1031
ß-caroten4,00 µg 1001
B1-vitamin0,120 mg 1031
B2-vitamin, riboflavin1,99 mg 1031
Niacin11,0 NE 1003
niacin8,10 mg 1031
B6-vitamin0,290 mg 1031
Pantothensyre1,40 mg 1031
B12-vitamin17,2 µg 1031

Mineraler og uorganiskIndh. /100gEnhKilde
Calcium, Ca24,0 mg 1031
Jern, Fe11,7 mg 1031

Aminosyrermg/100gmg/gNitrogenKilde
Tryptofan17592,01031