DTU food logo
DTU logo
Nr.577Tørkage, mazariner
Engelsk navnPastry, frangipani pastry

Makronæringstoffer m.m.Indh. /100gEnhKilde
Energi, kJ1990 kJ 1003
Energi, kcal476 1003
total-N1,000 g 1062
Protein, total5,7 g 1062
Protein, deklaration6,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff.52,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig49,2 g 1003
kulhydrat, deklaration48,7 g 1003
Tilsat sukker22,0 g T 1062
Kostfibre3,0 g T 1173
Fedt, total27,9 g 1062
Alkohol0,0 g 1655
Aske0,8 g 1003
Tørstof86,6 g 1062
Vand13,4 g 1062

Faktorer m.m.VærdiKilde
Svind0
Proteinomregningsfaktor(NCF)5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF)0,930

Mineraler og uorganiskIndh. /100gEnhKilde
Natrium, Na132 mg 1062
Kalium, K89,0 mg 1062
Jern, Fe1,91 mg 1062