DTU food logo
DTU logo

Cadaverin

mg/100g
Brie, 60+25,7
Brie, 50+25,7
Brie, 45+25,7
Camembert, 45+24,5
Camembert, 50+24,5
Camembert, 30+24,5
Chesire, 50+17,8
Emmentaler, 45+17,8
Cheddar, 50+17,8
Gruyere, 45+17,8
Roquefort, 50+15,8
Danablu 50+15,8
Danablu 60+15,8
Makrel, røget14,1
Skinke, røget10,2
Skinke, røget, kogt10,2
Tun i vand, konserves8,05
Tun i tomat, konserves8,05
Tun i olie, konserves8,05
Salami1,70
Sild, marineret1,45
Makrel i tomat, konserves0,997
Makrel, filet, naturel, konserves0,997
Høne, kød og skind, rå0,860
Kylling, kød og skind, rå0,860
Høne, kød, rå0,860
Kylling, kød, rå0,860
Oksekød, klump uden kappe, rå0,840
Oksekød, inderlår med kappe, rå0,840
Salt kød, pålæg0,840
Oksekød, spidsbryst, råt0,840
Oksekød, mellemskært, råt0,840
Oksekød, tykbryst, råt0,840
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå0,840
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå0,840
Oksekød, tværreb, råt0,840
Oksekød, uspec., middelfedt, råt0,840
Oksekød, skank (osso buco), rå0,840
Oksekød, slag, råt0,840
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå0,840
Oksekød, entrecote med kappe, rå0,840
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå0,840
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå0,840
Oksekød, yderlår, råt0,840
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå0,840
Oksekød, inderlår uden kappe, rå0,840
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå0,840
Oksekød, lårtunge, rå0,840
Kogt oksebryst, pålæg0,840
Oksekød, uspec., magert, råt0,840
Oksekød, tykkam, rå0,840
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå0,840
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå0,840
Oksekød, uspec., fedt, råt0,840
Oksekød, uspec., helt magert, råt0,840
Oksekød, tyndbryst, råt0,840
Rødspætte, rå0,540
Spegepølse0,340
Torsk, filet, rå0,337
Reje, dybvands-, kogt, dybfrost0,300
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0,130
Bayonneskinke, udbenet0,130
Svinekød, uspec., fedt, råt0,130
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0,130
Svinekød, uspec., magert, råt0,130
Krydderskinke, udbenet0,130
Bacon, stegestykke, rå0,100
Bacon i skiver, rå0,100
Bacon, kogestykke, rå0,100
Rødvin, uspec.0,084
Hvidvin, sød0,084
Hvidvin, mousserende, champagne0,084
Hvidvin, tør0,084
Hvidvin, medium0,084
Laks, atlantisk, vild, konserves0,030
Brisling (sardin), i olie, konserves0,020
Sardin, i olie, konserves0,020
Brisling (sardin), i tomat, konserves0,020
Sardin, i tomat, konserves0,020
Helleflynder, røget0
Helleflynder, rå0