DTU food logo
DTU logo

Fødevaredata, efter indhold D-mælkesyre

Navng/100g
Grana, 32+0,790
Havarti, 45+0,670
Havarti, 30+0,640
Danbo, 20+0,630
Danbo, 45+0,600
Maribo, 45+0,590
Yoghurt med skovbær0,510
Emmentaler, 45+0,510
Yoghurt, sødmælk, med frugt0,450
Yoghurt med pære og banan0,450
Yoghurt med kirsebær0,450
Yoghurt naturel, sødmælk0,450
Yoghurt med jordbær0,400
Danablu 50+0,390
Cheddar, 50+0,390
Yoghurt med müsli0,380
Havarti, 60+0,330
Yoghurt med peach melba0,330
Danbo, 30+0,320
Creme fraiche 9 %0,286
Esrom, 45+0,250
Samsø, 45+0,230
Esrom, 60+0,210
Hytteost, 20+0,130
Rygeost, 1 % fedt0,100
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0,100
Feta, 40+0,060
Kvark, 45+0,060
Kvark, 5+0,050
Flødeost, 60+0,050
Camembert, 45+0,050
A38, acidophilus tykmælk0,050
A38, acidophilus tykmælk, med citronsaft (HISTORISK)0,050
Tykmælk0,030
Cultura, syrnet sødmælk (HISTORISK)0,030
Creme fraiche 38 %0,030
Kefir (HISTORISK)0,030
Brie, 45+0,030
Ymer naturel0,030
Flødeost, 70+0,030
Ylette naturel0,030
Ab-mælk, syrnet sødmælk0,030
Kærnemælk med citronsaft0,020
Kærnemælk0,020
Øl, skatteklasse 3, uspec.0,005
Øl, Guld-, 5.6 % vol.0,005
Creme fraiche 18 %0