DTU food logo
DTU logo

Fødevaredata, efter indhold L-mælkesyre

Navng/100g
Ylette naturel1,04
Ymer naturel0,930
A38, acidophilus tykmælk0,910
A38, acidophilus tykmælk, med citronsaft (HISTORISK)0,910
Cultura, syrnet sødmælk (HISTORISK)0,890
Kefir (HISTORISK)0,890
Kærnemælk0,890
Ab-mælk, syrnet sødmælk0,890
Tykmælk0,890
Kærnemælk med citronsaft0,840
Creme fraiche 18 %0,700
Creme fraiche 9 %0,637
Yoghurt med peach melba0,610
Yoghurt med müsli0,600
Yoghurt naturel, sødmælk0,600
Creme fraiche 38 %0,570
Yoghurt, sødmælk, med frugt0,540
Yoghurt med pære og banan0,540
Yoghurt med kirsebær0,540
Yoghurt med jordbær0,540
Yoghurt med skovbær0,450
Øl, Guld-, 5.6 % vol.0,001
Øl, skatteklasse 3, uspec.0,001