Du er her: Hjem > Cookie politik > Rigtige Cookies

Rigtige Cookies

Cookies fra Karin´s hjemmebageri

25 - 30 stk.

  • 200 g margarine eller smør
  • 160 g lys farin
  • 160 g sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 240 g hvedemel
  • 4 dl havregryn, gerne grovvalsede
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 160 g groft hakket chokolade (mørk)
  • 160 g peanuts, hasselnødder eller andre nødder (hakkes evt. groft)
  1. Margarine og sukker røres godt sammen.
  2. Æggene tilsættes under omrøring.
  3. De øvrige ingredienser blandes sammen og tilsættes gradvist.
  4. Formes med en ske eller med hænderne til store kugler, som trykkes flade på bagepladen. Kagerne flyder lidt ud under bagningen.
  5. Bages ved 200 C i 12 - 15 minutter.
  6. Afkøles på bageristen inden de kommes i en tætsluttende dåse.

Tak til Karin Hess Ygil for opskriften

Deklarationsberegner

Vi har nu lanceret et værktøj til beregning af næringsdeklaration.

Prøv beregneren

Læs Fødevareministeriets nyhed om beregneren

Ny version

Data og dokumentation på frida.fooddata.dk er opdateret til version 2. Data blev oprindeligt udtrukket 15-12-2016 og er siden tilrettet ved nye udtræk 11-01-2017,  20-02-2017 og 06-06-2017.

Hentning af data

Data til download er nu den seneste version af 06-06-2017.

Der kan hentes data til privat samt akademisk/ikke kommerciel brug efter en brugerregistrering og en godkendelse.

Data og dokumentation på pdf er opdateret 22-12-2016.

Vi arbejder desværre stadig på den kommercielle pakke. Læs mere her

Deklarationsberegner

Vi har nu lanceret et værktøj til beregning af næringsdeklaration.

Prøv beregneren

Læs Fødevareministeriets nyhed om beregneren

Ny version

Data og dokumentation på frida.fooddata.dk er opdateret til version 2. Data blev oprindeligt udtrukket 15-12-2016 og er siden tilrettet ved nye udtræk 11-01-2017,  20-02-2017 og 06-06-2017.

Hentning af data

Data til download er nu den seneste version af 06-06-2017.

Der kan hentes data til privat samt akademisk/ikke kommerciel brug efter en brugerregistrering og en godkendelse.

Data og dokumentation på pdf er opdateret 22-12-2016.

Vi arbejder desværre stadig på den kommercielle pakke. Læs mere her