Du er her: Hjem > Rettelser

Rettelser

 

Data

Dato Rettelse Kommentar
2017-06-06 427 Tvebakker
512Pizza romana, dybfrost
590 Pizza napolitana, dybfrost
604 Forårsrulle, friturestegt, fastfood
613 Melboller, uspec.
631 Pizza, dybfrost, uspec.
651 Pizza med broccoli, dybfrost
730 Pizza med tunfisk, dybfrost
973 Yderlår, skinkesteg, med svær, rå
1003 Svinekam uden svær, ca 3 mm spæk
1406 Melboller, dybfrost
 Tilføjelse af manglende energiværdier for en række fødevarer.
2017-02-20 Rettelse af vare 310: Rugbrød, fuldkorn Fejl i energigivende komponenter
2017-01-17 Rettelse af natriumindhold i nogle brød opdaterede analysetal
2017-01-17 Tilføjelse af Skyr release 2017-01-11

 

Bugs

 
 Dato Problem Kommentar
     

Generelle ændringer fra version 1 til version 2

Deklarationsberegner

Vi har nu lanceret et værktøj til beregning af næringsdeklaration.

Prøv beregneren

Læs Fødevareministeriets nyhed om beregneren

Ny version

Data og dokumentation på frida.fooddata.dk er opdateret til version 2. Data blev oprindeligt udtrukket 15-12-2016 og er siden tilrettet ved nye udtræk 11-01-2017,  20-02-2017, 29-06-2017 og 03-10-2017.

Hentning af data

Data til download er nu den seneste version af 03-10-2017.

Der kan hentes data til privat samt akademisk/ikke kommerciel brug efter en brugerregistrering og en godkendelse.

Dokumentation på pdf er opdateret 22-12-2016.

Vi arbejder desværre stadig på den kommercielle pakke. Læs mere her

Deklarationsberegner

Vi har nu lanceret et værktøj til beregning af næringsdeklaration.

Prøv beregneren

Læs Fødevareministeriets nyhed om beregneren

Ny version

Data og dokumentation på frida.fooddata.dk er opdateret til version 2. Data blev oprindeligt udtrukket 15-12-2016 og er siden tilrettet ved nye udtræk 11-01-2017,  20-02-2017, 29-06-2017 og 03-10-2017.

Hentning af data

Data til download er nu den seneste version af 03-10-2017.

Der kan hentes data til privat samt akademisk/ikke kommerciel brug efter en brugerregistrering og en godkendelse.

Dokumentation på pdf er opdateret 22-12-2016.

Vi arbejder desværre stadig på den kommercielle pakke. Læs mere her