You are here: Home > Cookies > Rigtige Cookies

Rigtige Cookies

Cookies fra Karin´s hjemmebageri

25 - 30 stk.

  • 200 g margarine eller smør
  • 160 g lys farin
  • 160 g sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 240 g hvedemel
  • 4 dl havregryn, gerne grovvalsede
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 160 g groft hakket chokolade (mørk)
  • 160 g peanuts, hasselnødder eller andre nødder (hakkes evt. groft)
  1. Margarine og sukker røres godt sammen.
  2. Æggene tilsættes under omrøring.
  3. De øvrige ingredienser blandes sammen og tilsættes gradvist.
  4. Formes med en ske eller med hænderne til store kugler, som trykkes flade på bagepladen. Kagerne flyder lidt ud under bagningen.
  5. Bages ved 200 C i 12 - 15 minutter.
  6. Afkøles på bageristen inden de kommes i en tætsluttende dåse.

Tak til Karin Hess Ygil for opskriften

English manual available now.

English manual available now.