DTU food logo
DTU logo

Fødevaredata, efter indhold L-mælkesyre

Navng/100g
Feta, 40+1,52
Danbo, 30+1,06
Ylette naturel1,04
Cheddar, 50+1,00
Samsø, 45+0,980
Ymer naturel0,930
Rygeost, 1 % fedt0,930
A38, acidophilus tykmælk, med citronsaft (HISTORISK)0,910
A38, acidophilus tykmælk0,910
Ab-mælk, syrnet sødmælk0,890
Tykmælk0,890
Cultura, syrnet sødmælk (HISTORISK)0,890
Kefir (HISTORISK)0,890
Kærnemælk0,890
Kærnemælk med citronsaft0,840
Danbo, 20+0,820
Kvark, 5+0,800
Creme fraiche 18 %0,700
Danbo, 45+0,690
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0,690
Havarti, 30+0,670
Grana, 32+0,670
Havarti, 60+0,660
Maribo, 45+0,650
Creme fraiche 9 %0,637
Yoghurt med peach melba0,610
Yoghurt med müsli0,600
Kvark, 45+0,600
Yoghurt naturel, sødmælk0,600
Flødeost, 70+0,580
Creme fraiche 38 %0,570
Yoghurt, sødmælk, med frugt0,540
Yoghurt med pære og banan0,540
Yoghurt med kirsebær0,540
Yoghurt med jordbær0,540
Emmentaler, 45+0,530
Havarti, 45+0,520
Flødeost, 60+0,490
Yoghurt med skovbær0,450
Esrom, 45+0,360
Esrom, 60+0,340
Danablu 50+0,320
Hytteost, 20+0,240
Brie, 45+0,060
Øl, Guld-, 5.6 % vol.0,001
Øl, skatteklasse 3, uspec.0,001
Camembert, 45+0