Medlemstyper

Privat

Data til privat brug dækker data til brug på egen maskine og til egne analyser. Resultater kan offentliggøres med frida.fooddata.dk som kilde. Medlemspris 0 kr / år.
 

Akademisk/ikke kommerciel

Data til akademisk / ikke kommerciel brug dækker data til brug på egen maskine, brug af data til egne analyser samt inkorporering af data i software og websider som gøres frit tilgængelige. Resultater kan offentliggøres med frida.fooddata.dk som kilde og der skal henvises til frida.fooddata.dk fra hjemmeside eller software.

Det dækker ikke brug på websider, hvorpå der genereres indtægt fx ved reklamer eller brugerbetaling eller ved brug i software der kræver betaling eller er reklamefinansieret.
Medlemspris 0 kr / år.
 

Kommerciel

Data til kommerciel brug dækker data til brug på egne maskine, brug af data til egne analyser samt inkorporering af data i software med betaling og websider med begrænset adgang. Resultater kan offentliggøres med frida.fooddata.dk som kilde og der skal henvises til frida.fooddata.dk fra hjemmeside eller software. se også Commercial License

Dækker også brug på websider, hvorpå der genereres indtægt fx ved reklamer eller brugerbetaling eller ved brug i software der kræver betaling eller er helt eller delvis reklamefinansieret.
Medlemspris 1875+moms kr / år.