Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1046
Dressing, italiensk
Engelsk navn
Salad dressing, Italian
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1233 kJ 1003
Energi, kcal 295 kcal 1003
total-N 0,061 g 0,048 - 0,083 6 1938
Protein, total 0,4 g 0,300 - 0,519 6 1938
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,4 g 1003
Kostfiber 0,0 g 2 1938
Fedt, total 28,4 g 26,24 - 30,38 6 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 4,4 g 4,10 - 4,90 6 1938
Tørstof 43,6 g 39,860 - 57,470 6 1938
Vand 56,4 g 42,530 - 60,140 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,75 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 21,0 µg 0 - 49 6 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 5,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 5,00 mg 1342
gamma-tokoferol 40,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,013 mg 0,010 - 0,016 3 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,021 mg 0,018 - 0,025 3 1938
Niacin 0,083 NE 1003
niacin 0 mg 3 1938
B6-vitamin 0,060 mg 0,052 - 0,067 2 1938
Pantothensyre 0 mg 2 1938
Folat 0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 2 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1654 mg 1532 - 1810 6 1938
Kalium, K 48,0 mg 39 - 61 6 1938
Calcium, Ca 7,00 mg 4 - 13 6 1938
Magnesium, Mg 3,00 mg 3 - 4 6 1938
Phosphor, P 9,00 mg 7 - 12 6 1938
Jern, Fe 0,630 mg 0,39 - 0,90 6 1938
Zink, Zn 0,130 mg 0,07 - 0,23 6 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,200 g 2 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,000 0,00 1342
C16:0 2,95 10,9 1342
C18:0 1,06 3,92 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,059 0,21 1342
C18:1,n-9 6,50 24,0 1342
C20:1,n-11 0,059 0,21 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 14,5 53,6 1342
C18:3,n-3 1,95 7,19 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,01 14,8 1003
Sum monoumættede 6,62 24,4 1003
Sum polyumættede 16,5 60,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 27,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,95 7,19 1003
Sum n-6 fedtsyrer 14,5 53,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 22 360 1342
Leucin 32 530 1342
Lysin 26 420 1342
Methionin 10 160 1342
Cystin 7 110 1342
Phenylalanin 16 270 1342
Tyrosin 16 270 1342
Threonin 21 340 1342
Tryptofan 5 89 1342
Valin 23 380 1342
Arginin 26 430 1342
Histidin 9 150 1342
Alanin 19 310 1342
Asparaginsyre 32 520 1342
Glutaminsyre 47 770 1342
Glycin 12 190 1342
Prolin 16 260 1342
Serin 32 520 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby