DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1046
Dressing, italiensk
Engelsk navn
Salad dressing, Italian
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1233 kJ 1003
Energi (kcal) 299 kcal 1003
Protein 0,4 g 0,3 - 0,518 6 1938
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 0,3 - 0,518 6 1938
Kulhydrat difference 10,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 2 1938
Fedt 28,4 g 26,2 - 30,3 6 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 4,13 g 6 1003
Aske 4,4 g 4,1 - 4,9 6 1938
Tørstof 43,6 g 39,8 - 57,4 6 1938
Vand 56,4 g 42,5 - 60,1 6 1938
Nitrogen 0,061 g 0,048 - 0,083 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,75 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 21,0 µg 0 - 49 6 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 5,00 α-TE
alfa-Tokoferol 5,00 mg 1342
gamma-Tokoferol 40,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0130 mg 0,01 - 0,016 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0210 mg 0,018 - 0,025 3 1938
Niacinækvivalent 0,0905 NE 1003
Niacin 0 mg 3 1938
B6-vitamin 0,0600 mg 0,052 - 0,067 2 1938
Pantothensyre 0 mg 2 1938
Folat 0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 2 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1650 mg 1530 - 1810 6 1938
Kalium 48,0 mg 39 - 61 6 1938
Calcium 7,00 mg 4 - 13 6 1938
Magnesium 3,00 mg 3 - 4 6 1938
Jern 0,630 mg 0,39 - 0,9 6 1938
Zink 0,130 mg 0,07 - 0,23 6 1938
Selen 2,00 µg 1 2132
Fosfor 9,00 mg 7 - 12 6 1938
Jod 0,1000 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 10,3 g 1 2132
Sum disakkarider 0,530 g 1 2132
Sum sukkerarter 10,8 g 1003
Crude fibre 0,200 g 2 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1342
C6:0 0,000 0 1342
C8:0 0,000 0 1342
C10:0 0,000 0 1342
C12:0 0,000 0 1342
C14:0 0,000 0 1342
C16:0 2,949 10,8 1342
C18:0 1,064 3,92 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,059 0,217 1342
C18:1,n-9 6,501 23,9 1342
C20:1,n-11 0,059 0,217 1342
C22:1,n-9 0,000 0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 14,539 53,6 1342
C18:3,n-3 1,950 7,19 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1342
C20:4,n-6 0,000 0 1342
C20:5,n-3 0,000 0 1342
C22:5,n-3 0,000 0 1342
C22:6,n-3 0,000 0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 4,013 14,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,619 24,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 16,489 60,7 1003
Sum fedtsyrer 27,122 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,950 7,19 1003
Sum n-6 fedtsyrer 14,539 53,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 22 360 1342
Leucin 32 530 1342
Lysin 26 420 1342
Methionin 10 160 1342
Cystin 7 110 1342
Phenylalanin 16 270 1342
Tyrosin 16 270 1342
Threonin 21 340 1342
Tryptofan 5 89 1342
Valin 23 380 1342
Arginin 26 430 1342
Histidin 9 150 1342
Alanin 19 310 1342
Asparaginsyre 32 520 1342
Glutaminsyre 47 770 1342
Glycin 12 190 1342
Prolin 16 260 1342
Serin 32 520 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby