DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1071
Flødeskumskage, medalje
Engelsk navn
Cream pastry, shortbread with chocolate glaze
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1543 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1543 kJ 1003
Energi (kcal) 370 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 370 kcal 1003
Protein 3,6 g 3,684 3,13 - 3,95 6 1013
Protein, deklaration 3,6 g 3,684 3,13 - 3,95 6 1013
Kulhydrat difference 39,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 38,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 38,8 g 1003
Kostfibre 0,9 g 2007
Fedt 22,0 g 14,5 - 28,9 13 1818, 1013, 1317
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,32 g 6 1003
Aske 0,7 g 0,61 0,57 - 0,87 6 1013
Tørstof 66,0 g 66,05 63 - 68,5 6 1013
Vand 34,0 g 33,95 31,5 - 37 6 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 156 RE 1003
Retinol 156 µg 140,0 130 - 200 6 1013
D-vitamin 0,500 µg 1 1004
E-vitamin 1,34 α-TE
alfa-Tokoferol 1,34 mg 1,095 0,72 - 2,27 6 1013
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 0,900 NE 1003
Niacin 0,900 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 7,10 µg 1 1004
B12-vitamin 0,200 µg 1 1004
C-vitamin 0,1000 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 130 mg 122,5 93 - 163 6 1013
Kalium 96,2 mg 88,5 81 - 142 6 1013
Calcium 37,7 mg 36,5 30 - 48 6 1013
Magnesium 11,8 mg 10,75 9,6 - 17 6 1013
Jern 0,583 mg 0,51 0,42 - 1,03 6 1013
Zink 0,322 mg 0,305 0,27 - 0,42 6 1013
Selen 3,60 µg 1 1004
Fosfor 65,0 mg 1 1004
Jod 5,80 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,760 g 0,0 0,0 - 2,9 5 1013
Glukose 1,35 g 1,15 0,0 - 3,1 4 1013
Sum monosakkarider 2,11 g 1003
Laktose 0 g 0,0 4 1013
Maltose 0 g 0,0 4 1013
Sakkarose 19,9 g 20,2 16,9 - 22,6 6 1013
Sum disakkarider 19,9 g 1003
Sum sukkerarter 22,0 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 16,8 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,226 1,08 1013
C8:0 0,216 1,03 1013
C10:0 0,336 1,61 1013
C12:0 1,203 5,78 1013
C14:0 1,461 7,01 1013
C16:0 5,978 28,7 1013
C18:0 2,281 10,9 1013
C20:0 0,022 0,107 1013
C22:0 0,000 0,0 1013
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1013
C16:1,n-7 0,258 1,23 1013
C18:1,n-9 6,613 31,7 1013
C20:1,n-11 0,129 0,619 1013
C22:1,n-9 0,149 0,718 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,625 7,8 1013
C18:3,n-3 0,317 1,52 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 11,723 56,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,150 34,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,942 9,33 1003
Sum fedtsyrer 20,815 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,317 1,52 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,625 7,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,576 1013
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 37,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby