Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 1266 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 1266 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 307 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 307 | kcal | 1003 | |||
Protein | 1,9 | g | 1,3 - 2,3 | 18 | 1138 | |
Protein, deklaration | 1,9 | g | 1,3 - 2,3 | 18 | 1138 | |
Kulhydrat difference | 8,8 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 7,2 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 7,2 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 1,6 | g | 1866 | |||
Fedt | 29,7 | g | 21,7 - 39,1 | 18 | 1138 | |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 0,93 | g | 18 | 1003 | ||
Aske | 1,2 | g | 0,7 - 1,8 | 18 | 1138 | |
Tørstof | 41,6 | g | 35,6 - 50 | 18 | 1138 | |
Vand | 58,4 | g | 50 - 64,4 | 18 | 1138 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 372 | mg | 237 - 595 | 18 | 1138 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 4,30 | g | 1 | 2190 |
Ukendt (?) | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 0,1000 | g | 1 | 2190 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Sum fedtsyrer | 28,215 | 100 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 0,304 | 1138 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 1655 | |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 1267 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,950 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby