Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1072
Salat, mayonnaise-, italiensk
Engelsk navn
Italian mayonnaise salad
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1266 kJ 1003
Energi, kcal 303 kcal 1003
total-N 0,304 g 0,208 - 0,368 18 1138
Protein, total 1,9 g 1,300 - 2,300 18 1138
Protein, deklaration 1,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,2 g 1003
Kostfiber 1,6 g 1866
Fedt, total 29,7 g 21,7 - 39,1 18 1138
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 0,7 - 1,8 18 1138
Tørstof 41,6 g 35,600 - 50,000 18 1138
Vand 58,4 g 50,000 - 64,400 18 1138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 372 mg 237 - 595 18 1138

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby