DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1072
Salat, mayonnaise-, italiensk
Engelsk navn
Italian mayonnaise salad
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1266 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1219 kJ 1003
Energi (kcal) 307 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 296 kcal 1003
Protein 1,9 g 1,3 - 2,3 18 1138
Protein, deklaration 1,9 g 1,3 - 2,3 18 1138
Kulhydrat difference 8,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,4 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1866
Fedt 29,7 g 21,7 - 39,1 18 1138
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,93 g 18 1003
Aske 1,2 g 0,7 - 1,8 18 1138
Tørstof 41,6 g 35,6 - 50 18 1138
Vand 58,4 g 50 - 64,4 18 1138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 372 mg 237 - 595 18 1138
Sum mineraler 372 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,30 g 1 2190
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,1000 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 28,215 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,304 1138
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby