DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1073
Rosenkål, dybfrost
Engelsk navn
Brussels sprout, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. oleracea (L.) var. gemmiferaDC
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 41
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 192 kJ 1003
Energi, kcal 46 kcal 1003
Nitrogen, total 0,528 g 0,448 - 0,704 4 1825
Protein, videnskabelig 3,3 g 2,8 - 4,4 4 1825
Protein, deklaration 3,3 g 2,8 - 4,4 4 1825
Kulhydrat, difference 9,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 4,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 4,5 g 3,9 - 5 4 1825
Fedt, total 0,5 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 - 1,1 4 1825
Tørstof 14,0 g 12,5 - 16,1 11 1825, 1808, 1879
Vand 86,0 g 83,9 - 87,5 11 1879, 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 23,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,340 α-TE
alfa-tokoferol 0,340 mg 0,2 - 0,55 6 1056
K1-vitamin 250 µg 1001
B1-vitamin 0,139 mg 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0900 mg 2 1938
Niacinækvivalent 1,37 NE 1003
Niacin 0,745 mg 2 1938
B6-vitamin 0,180 mg 1352
Pantothensyre 0,420 mg 1352
Biotin 0,400 µg T 41
Folat 64,0 µg 1001
Frit folat 45,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 80,9 mg 1003
L-ascorbinsyre 80,9 mg 66,3 - 94,4 5 1836
beta-caroten 280 µg 217 - 342 2 1808
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 8,00 mg 1001
Kalium, K 483 mg 1001
Calcium, Ca 42,0 mg 2 1938
Magnesium, Mg 24,0 mg 1001
Fosfor, P 69,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,700 mg 0,57 - 0,87 3 1043
Kobber, Cu 0,0530 mg 0,037 - 0,064 8 T 41
Zink, Zn 0,430 mg 0,3 - 0,62 8 T 41
Jod, I 0,250 µg 0,08 - 0,53 6 T 41
Mangan, Mn 0,270 mg T 41
Chrom, Cr 0 µg 1349
Selen, Se 1,10 µg 0,7 0 - 3,7 13 T 41
Molybdæn, Mo 7,00 µg T 41
Nikkel, Ni 5,60 µg 5,1 2 - 11,3 10 T 41
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,240 g 0,2 0 - 0,5 5 1879
Glukose 0,320 g 0,4 0 - 0,5 5 1879
Monosaccharider, total 0,560 g 1003
Sakkarose 1,68 g 1,7 1,4 - 1,9 5 1879
Disaccharider, total 1,68 g 1003
Raffinose 0,220 g 0,3 0,1 - 0,3 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, total 2,24 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,072 17,8 T 41
C18:0 0,005 1,31 T 41
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,015 3,68 T 41
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 17,8 T 41
C18:3,n-3 (ALA) 0,237 59,2 T 41
C20:4,n-6 0,000 0 T 41
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,077 19,2 1003
Sum monoumættede 0,015 3,68 1003
Sum polyumættede 0,308 77,1 1003
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,237 59,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 17,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 111 210 T 41
Leucin 148 280 T 41
Lysin 164 310 T 41
Methionin 35 67 T 41
Cystin 15 29 T 41
Phenylalanin 95 180 T 41
Tyrosin 53 100 T 41
Threonin 106 200 T 41
Tryptofan 37 71 T 41
Valin 174 330 T 41
Arginin 216 410 T 41
Histidin 69 130 T 41
Alanin 153 290 T 41
Asparaginsyre 306 580 T 41
Glutaminsyre 554 1050 T 41
Glycin 106 200 T 41
Prolin 549 1040 T 41
Serin 143 270 T 41

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby