DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1074
Jagtpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, jagdwurst
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1018 kJ 1003
Energi, kcal 246 kcal 1003
Nitrogen, total 2,096 g 1,95 - 2,33 5 1061
Protein, videnskabelig 13,1 g 12,2 - 14,6 5 1061
Protein, deklaration 13,1 g 12,2 - 14,6 5 1061
Kulhydrat, difference 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,5 g 1003
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt, total 20,3 g 19,2 - 22,4 5 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 1003
Tørstof 38,9 g 33,8 - 62,1 5 1061
Vand 61,1 g 37,9 - 66,2 5 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1120 mg 854 - 1430 5 1061
Kalium, K 288 mg 204 - 324 5 1061
Jern, Fe 2,50 mg 1,43 - 4,99 5 1061
Kobber, Cu 0,0700 mg 0,056 - 0,105 5 1061
Zink, Zn 1,90 mg 1,8 - 2,3 5 1061
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 18,575 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 55 mg 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby