DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1081
Risklid
Engelsk navn
Rice bran
Taxonomisk navn
Oryza sativa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,95
FCF 0,820
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1654 kJ 1003
Energi, kcal 398 kcal 1003
Nitrogen, total 2,244 g 4 1938
Protein, videnskabelig 13,4 g 4 1938
Protein, deklaration 14,0 g 4 1938
Kulhydrat, difference 49,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 28,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 28,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 21,0 g 1938
Fedt, total 20,9 g 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 10,0 g 5 1938
Tørstof 93,9 g 10 1938
Vand 6,1 g 10 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 2,75 mg 6 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,284 mg 4 1938
Niacinækvivalent 3,14 NE 1003
Niacin 34,0 mg 4 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 5 1938
Kalium, K 1490 mg 5 1938
Calcium, Ca 57,0 mg 5 1938
Fosfor, P 1680 mg 5 1938
Jern, Fe 18,5 mg 5 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 11,5 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 17,097 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 583 260 T 156
Leucin 1030 460 T 156
Lysin 494 220 T 156
Methionin 314 140 T 156
Cystin 157 70 T 156
Phenylalanin 718 320 T 156
Tyrosin 381 170 T 156
Threonin 449 200 T 156
Tryptofan 188 84 T 156
Valin 875 390 T 156
Arginin 1010 450 T 156
Histidin 292 130 T 156
Alanin 785 350 T 156
Asparaginsyre 1190 530 T 156
Glutaminsyre 2020 900 T 156
Glycin 606 270 T 156
Prolin 606 270 T 156
Serin 673 300 T 156

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby