Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1170
Leverpølse, kalv, pålæg
Engelsk navn
Sausage, veal liver sausage
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1162 kJ 1003
Energi, kcal 278 kcal 1003
total-N 2,464 g 2,304 - 2,624 2 1061
Protein, total 13,5 g 12,5 - 14,5 2 1061
Protein, deklaration 13,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 2007
Fedt, total 25,2 g 17,8 - 32,5 2 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 1 1061
Tørstof 41,8 g 1 1061
Vand 58,2 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 818 mg 565 - 1070 2 1061
Kalium, K 272 mg 261 - 282 2 1061
Jern, Fe 9,80 mg 8,66 - 10,90 2 1061
Kobber, Cu 0,410 mg 0,39 - 0,42 2 1061
Zink, Zn 3,50 mg 3,5 - 3,6 2 1061
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 158 mg 2 T 144

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby