Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1208
Salat, mayonnaise-, karry-
Engelsk navn
Curry mayonnaise salad
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1548 kJ 1003
Energi, kcal 370 kcal 1003
total-N 0,272 g 0,192 - 0,480 16 1138
Protein, total 1,7 g 1,200 - 3,000 16 1138
Protein, deklaration 1,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,3 g 1003
Kostfiber 0,7 g 1866
Fedt, total 37,1 g 20,1 - 57,5 16 1138
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,7 - 1,8 16 1138
Tørstof 48,9 g 35,200 - 67,300 16 1138
Vand 51,1 g 32,700 - 64,800 16 1138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 397 mg 238 - 792 16 1138

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby