DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1208
Salat, mayonnaise-, karry-
Engelsk navn
Curry mayonnaise salad
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1548 kJ 1003
Energi, kcal 375 kcal 1003
Nitrogen, total 0,272 g 0,192 - 0,48 16 1138
Protein, videnskabelig 1,7 g 1,2 - 3 16 1138
Protein, deklaration 1,7 g 1,2 - 3 16 1138
Kulhydrat, difference 9,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,3 g 1003
Kulhydrat, deklaration 8,3 g 1003
Kostfibre 0,7 g 1866
Fedt, total 37,1 g 20,1 - 57,5 16 1138
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,7 - 1,8 16 1138
Tørstof 48,9 g 35,2 - 67,3 16 1138
Vand 51,1 g 32,7 - 64,8 16 1138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 397 mg 238 - 792 16 1138
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 35,245 100 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby