Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1213
Dragé, lakrids
Engelsk navn
Drageé, liquorice
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1585 kJ 1003
Energi, kcal 379 kcal 1003
total-N 0,320 g 8 1506
Protein, total 2,0 g 8 1506
Protein, deklaration 2,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 87,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 87,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 87,5 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1001
Fedt, total 1,7 g 8 1960
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 8 1960
Tørstof 94,0 g 8 1311
Vand 6,0 g 8 1311
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,700 mg 8 1311
Natrium, Na 79,0 mg 8 1311
Kalium, K 375 mg 8 1311
Calcium, Ca 448 mg 8 1311
Magnesium, Mg 82,0 mg 8 1311
Jern, Fe 2,90 mg 8 1311
Kobber, Cu 0,240 mg 8 1311
Zink, Zn 0,260 mg 8 1311
Mangan, Mn 0,600 mg 8 1311
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 67,0 g 9 1311

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby