DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1215
Flødeost, 60+
Engelsk navn
Cheese, Cream, 60 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1379 kJ 1003
Energi, kcal 334 kcal 1003
Nitrogen, total 1,599 g 1221
Protein, videnskabelig 10,2 g 1221
Protein, deklaration 10,0 g 1221
Kulhydrat, difference 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 31,5 g 60 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1003
Tørstof 45,6 g 60 1221
Vand 54,4 g 60 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 280 RE 1003
Retinol 268 µg 1003
D-vitamin 0,310 µg 1003
D3-vitamin 0,310 µg 1003
E-vitamin 0,800 α-TE
alfa-tokoferol 0,800 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0400 mg 1217
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1217
Niacinækvivalent 2,45 NE 1003
Niacin 0,101 mg 31 1938
B6-vitamin 0,0550 mg 1352
Pantothensyre 0,270 mg 1352
Biotin 1,50 µg 1 - 3,6 T 136
Folat 13,0 µg 4 1938
B12-vitamin 0,220 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
beta-caroten 139 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 573 mg 102 - 1150 32 1221
Kalium, K 119 mg 16 1938
Calcium, Ca 200 mg 120 - 290 22 1221
Magnesium, Mg 6,00 mg 18 1938
Fosfor, P 160 mg 70 - 270 22 1221
Jern, Fe 0,300 mg 1217
Kobber, Cu 0,0700 mg 1 T 136
Zink, Zn 0,540 mg 4 1938
Jod, I 10,4 µg 11 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,0350 mg 1 T 136
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 3,50 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 T 136
Nikkel, Ni 1,000 µg 1 T 136
Cadmium, Cd 0,01000 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,490 g 1217
D-mælkesyre 0,0500 g 1217
Organiske syrer, tot. 0,540 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,400 mg 0,001 - 1,5 10 1480
Putrescin 0,330 mg 1 1462
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 2,12 g 1217
Disaccharider, total 2,12 g 1003
Sukkerarter, total 2,12 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,070 3,59 1227
C6:0 0,680 2,28 1227
C8:0 0,450 1,51 1227
C10:0 0,980 3,29 1227
C12:0 1,220 4,09 1227
C14:0 3,480 11,6 1227
C16:0 9,319 31,3 1227
C18:0 3,190 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,450 1,51 1227
C16:1,n-7 0,680 2,28 1227
C18:1,n-9 6,999 23,5 1227
C20:1,n-11 0,360 1,2 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,650 2,18 1227
C18:3,n-3 (ALA) 0,240 0,806 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 20,388 68,4 1003
Sum monoumættede 8,489 28,5 1003
Sum polyumættede 0,890 2,98 1003
Fedtsyrer, total 29,767 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,240 0,806 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,650 2,18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 104 mg 60 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 560 350 1059
Leucin 943 590 1059
Lysin 815 510 1059
Methionin 288 180 1059
Cystin 37 23 1059
Phenylalanin 528 330 1059
Tyrosin 560 350 1059
Threonin 352 220 1059
Tryptofan 141 88 1059
Valin 688 430 1059
Arginin 320 200 1059
Histidin 288 180 1059
Alanin 320 200 1059
Asparaginsyre 720 450 1059
Glutaminsyre 2000 1250 1059
Glycin 208 130 1059
Prolin 1070 670 1059
Serin 576 360 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby