Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1219
Majs, kerner, dybfrost
Engelsk navn
Sweetcorn, kernels, frozen
Taxonomisk navn
Zea mays L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 474 kJ 1003
Energi, kcal 113 kcal 1003
total-N 0,528 g 0,496 - 0,576 3 1346, 1825
Protein, total 3,3 g 3,100 - 3,600 3 1346, 1825
Protein, deklaration 3,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 22,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 20,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 20,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,2 g 2,0 - 2,4 3 1825
Fedt, total 1,4 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,5 - 0,7 3 1825
Tørstof 28,0 g 26,300 - 30,200 3 1825
Vand 72,0 g 69,800 - 73,700 3 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,08 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 49,0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 151 1002
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,083 mg 78 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 77 1938
Niacin 0,350 NE 1003
niacin 1,73 mg 78 1938
B6-vitamin 0,220 mg 1352
Pantothensyre 0,440 mg 1352
Biotin 0,500 µg 40 1002
Folat 33,0 µg 30,5 - 34,2 4 1374
Frit folat 27,0 µg 21,5 - 33,3 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 6,40 mg 1003
L-ascorbinsyre 6,40 mg 68 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 35 1938
Kalium, K 210 mg 21 1938
Calcium, Ca 4,70 mg 2,71 - 5,80 6 1015
Magnesium, Mg 18,0 mg 22 1938
Phosphor, P 86,3 mg 74,6 - 104 6 1015
Jern, Fe 0,400 mg 0,32 - 0,44 4 1040
Kobber, Cu 0,240 mg 150 1002
Zink, Zn 1,40 mg 150 1002
Jod, I 0,500 µg 150 1002
Selen, Se 4,00 µg 4,0 - 6,0 3 T 31
Nikkel, Ni 4,10 µg 3,00 1,3 - 9,3 10 T 1164
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 5,70 g 151 1002
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,006 0,46 1345
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 0,183 14,2 1345
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,028 2,17 1345
C20:0 0,000 0,00 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,000 0,00 1345
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 0,393 30,5 1345
C20:1,n-11 0,000 0,00 1345
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,655 50,9 1345
C18:3,n-3 0,023 1,78 1345
C20:3,n-3 0,000 0,00 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1345
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,217 16,8 1003
Sum monoumættede 0,393 30,5 1003
Sum polyumættede 0,678 52,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,29 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,023 1,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,655 50,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 121 230 1345
Leucin 417 790 1345
Lysin 90 170 1345
Methionin 63 120 1345
Cystin 53 100 1345
Phenylalanin 169 320 1345
Tyrosin 127 240 1345
Threonin 121 230 1345
Tryptofan 21 40 1345
Valin 158 300 1345
Arginin 137 260 1345
Histidin 90 170 1345
Alanin 248 470 1345
Asparaginsyre 211 400 1345
Glutaminsyre 681 1290 1345
Glycin 121 230 1345
Prolin 296 560 1345
Serin 169 320 1345

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby