DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1223
Dressing, thousand island
Engelsk navn
Salad dressing, thousand island
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1561 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1561 kJ 1003
Energi (kcal) 378 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 378 kcal 1003
Protein 1,1 g 1,01 - 1,16 6 1938
Protein fra Aminosyrer 0,9 g 1003
Protein, deklaration 1,1 g 1,01 - 1,16 6 1938
Kulhydrat difference 14,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 14,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 14,3 g 1003
Kostfibre 0,4 g 1 2141
Fedt 35,1 g 33 - 37,6 6 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 2,16 g 6 1003
Aske 2,7 g 2,6 - 2,9 6 1938
Tørstof 53,5 g 50,4 - 59 6 1938
Vand 46,5 g 40,9 - 49,5 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 19,3 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1938
beta-Caroten 92,0 µg 72 - 122 6 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 4,00 α-TE
alfa-Tokoferol 4,00 mg 1342
gamma-Tokoferol 30,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 1,45 mg 0,017 - 3,85 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0580 mg 0,055 - 0,061 3 1938
Niacinækvivalent 0,679 NE 1003
Niacin 0,418 mg 0,388 - 0,434 3 1938
B6-vitamin 0 mg 2 1938
Pantotensyre 0 mg 2 1938
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 2 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 863 mg 801 - 934 6 1938
Kalium 107 mg 98 - 115 6 1938
Calcium 17,0 mg 14 - 19 6 1938
Magnesium 8,00 mg 7 - 8 6 1938
Jern 1,18 mg 0,96 - 1,51 6 1938
Zink 0,260 mg 0,23 - 0,32 6 1938
Selen 1,000 µg 1 2141
Fosfor 27,0 mg 24 - 30 6 1938
Jod 5,00 µg 1 2141
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 13,4 g 1 2141
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 2,50 g 1 2141
Crude fibre 2,00 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1342
C6:0 0,000 0,0 1342
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,102 0,305 1342
C14:0 0,102 0,305 1342
C16:0 4,406 13,1 1342
C18:0 1,332 3,97 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,205 0,611 1342
C18:1,n-9 7,900 23,5 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 16,907 50,4 1342
C18:3,n-3 2,562 7,64 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1342
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:6,n-3 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 5,943 17,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,105 24,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 19,469 58 1003
Sum fedtsyrer 33,517 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,562 7,64 1003
Sum n-6 fedtsyrer 16,907 50,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 26 mg 24 - 28 2 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,174 1938
Isoleucin 63 360 1342
Leucin 92 530 1342
Lysin 73 420 1342
Methionin 28 160 1342
Cystin 19 110 1342
Phenylalanin 47 270 1342
Tyrosin 47 270 1342
Threonin 59 340 1342
Tryptofan 16 90 1342
Valin 66 380 1342
Arginin 75 430 1342
Histidin 26 150 1342
Alanin 54 310 1342
Asparaginsyre 90 520 1342
Glutaminsyre 132 760 1342
Glycin 33 190 1342
Prolin 45 260 1342
Serin 90 520 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 4,60 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby