Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1223
Dressing, thousand island
Engelsk navn
Salad dressing, thousand island
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1547 kJ 1003
Energi, kcal 370 kcal 1003
total-N 0,174 g 0,163 - 0,186 6 1938
Protein, total 1,1 g 1,019 - 1,163 6 1938
Protein, deklaration 1,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 14,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,7 g 1003
Kostfiber 2,0 g 1342
Fedt, total 35,1 g 33,01 - 37,61 6 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 2,7 g 2,60 - 2,90 6 1938
Tørstof 53,5 g 50,440 - 59,040 6 1938
Vand 46,5 g 40,960 - 49,560 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,7 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1938
ß-caroten 92,0 µg 72 - 122 6 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 4,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 4,00 mg 1342
gamma-tokoferol 30,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 1,45 mg 0,017 - 3,858 3 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,058 mg 0,055 - 0,061 3 1938
Niacin 0,685 NE 1003
niacin 0,418 mg 0,388 - 0,434 3 1938
B6-vitamin 0 mg 2 1938
Pantothensyre 0 mg 2 1938
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 2 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 863 mg 801 - 934 6 1938
Kalium, K 107 mg 98 - 115 6 1938
Calcium, Ca 17,0 mg 14 - 19 6 1938
Magnesium, Mg 8,00 mg 7 - 8 6 1938
Phosphor, P 27,0 mg 24 - 30 6 1938
Jern, Fe 1,18 mg 0,96 - 1,51 6 1938
Zink, Zn 0,260 mg 0,23 - 0,32 6 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 2,00 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,102 0,30 1342
C14:0 0,102 0,30 1342
C16:0 4,41 13,1 1342
C18:0 1,33 3,97 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,205 0,61 1342
C18:1,n-9 7,90 23,6 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 16,9 50,4 1342
C18:3,n-3 2,56 7,64 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,94 17,7 1003
Sum monoumættede 8,11 24,2 1003
Sum polyumættede 19,5 58,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 33,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,56 7,64 1003
Sum n-6 fedtsyrer 16,9 50,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 26 mg 24 - 28 2 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 63 360 1342
Leucin 92 530 1342
Lysin 73 420 1342
Methionin 28 160 1342
Cystin 19 110 1342
Phenylalanin 47 270 1342
Tyrosin 47 270 1342
Threonin 59 340 1342
Tryptofan 16 90 1342
Valin 66 380 1342
Arginin 75 430 1342
Histidin 26 150 1342
Alanin 54 310 1342
Asparaginsyre 90 520 1342
Glutaminsyre 132 760 1342
Glycin 33 190 1342
Prolin 45 260 1342
Serin 90 520 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby