DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1224
Kammerjunkere
Engelsk navn
Biscuit, sweet
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1959 kJ 1003
Energi (kcal) 467 kcal 1003
Protein 5,4 g 5,586 4,56 - 6,21 9 1962
Protein, deklaration 6,0 g 6,125 5 - 6,81 9 1962
Kulhydrat difference 72,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 70,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 69,7 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1,8 1,7 - 2,4 9 1962
Fedt 17,8 g 18,9 7,2 - 24,1 9 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,88 g 9 1003
Aske 1,3 g 1,39 0,44 - 1,73 9 1962
Tørstof 96,6 g 96,6 95,5 - 97,9 9 1962
Vand 3,4 g 3,4 2,1 - 4,5 9 1962
Nitrogen 0,954 g 0,98 0,8 - 1,09 9 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,600 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 4,10 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,62 NE 1003
B6-vitamin 0,1000 mg 1 1004
Folat 7,50 µg 1 1004
B12-vitamin 0,1000 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 352 mg 375,0 91 - 493 9 1962
Kalium 197 mg 1 1004
Calcium 508 mg 1 1004
Magnesium 25,0 mg 1 1004
Jern 0,600 mg 1 1004
Zink 0,500 mg 1 1004
Selen 1,90 µg 1 1004
Fosfor 445 mg 1 1004
Chlorid 310 mg 349,0 54 - 479 9 1962
Jod 16,0 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0878 g 0,047 0,0236 - 0,38 9 1962
Glukose 0,170 g 0,117 0,061 - 0,562 9 1962
Sum monosakkarider 0,257 g 1003
Laktose 0,457 g 0,25 0,0 - 1,08 9 1962
Maltose 0,129 g 0,101 0,0324 - 0,33 9 1962
Sakkarose 23,1 g 23,7 19,3 - 26,9 9 1962
Sum disakkarider 23,7 g 1003
Sum sukkerarter 24,0 g 1003
Stivelse/Glykogen 42,4 g 42,4 38 - 48,3 9 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,063 0,482 1962
C10:0 0,049 0,376 1962
C12:0 0,448 3,44 1962
C14:0 0,248 1,9 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 4,338 33,4 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 0,823 6,33 1962
C20:0 0,020 0,154 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,156 1,2 1962
C18:1,n-9 4,991 38,4 1962
C20:1,n-11 0,014 0,107 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,027 0,211 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,576 12,1 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,205 1,58 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,028 0,213 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 5,988 46,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,162 39,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,782 13,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,055 0,425 1003
Sum fedtsyrer 12,986 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,205 1,58 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,576 12,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 360 240 T 1212.0
Leucin 640 430 T 1212.0
Lysin 210 140 T 1212.0
Methionin 140 91 T 1212.0
Cystin 150 100 T 1212.0
Phenylalanin 450 300 T 1212.0
Tyrosin 190 130 T 1212.0
Threonin 240 160 T 1212.0
Tryptofan 97 65 T 1212.0
Valin 420 280 T 1212.0
Arginin 330 220 T 1212.0
Histidin 190 130 T 1212.0
Alanin 280 190 T 1212.0
Asparaginsyre 370 250 T 1212.0
Glutaminsyre 2910 1950 T 1212.0
Glycin 310 210 T 1212.0
Prolin 1000 670 T 1212.0
Serin 450 300 T 1212.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,730 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby