DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1256
Kakao, pulver
Engelsk navn
Cocoa, powder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 4,74 1 2098
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1682 kJ 1003
Energi, kcal 405 kcal 1003
Nitrogen, total 3,600 g 3,53 - 3,64 4 1825
Protein, videnskabelig 17,1 g 16,7 - 17,2 4 1825
Protein, deklaration 22,5 g 22,1 - 22,8 4 1825
Kulhydrat, difference 47,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 23,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 10,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 24,0 g 23,4 - 24,9 4 1825
Fedt, total 21,9 g 20,6 - 23,4 4 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 8,9 g 7,5 - 9,9 4 1825
Tørstof 94,9 g 94,3 - 95,5 4 1825
Vand 5,1 g 4,5 - 5,7 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,1000 mg 0,057 - 0,245 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,150 mg 1 1022
Niacinækvivalent 5,60 NE 1003
Niacin 2,00 mg 2 - 2,12 5 1018
B6-vitamin 0,0700 mg 1344
Folat 41,0 µg 6 1803
Frit folat 31,0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 40,0 µg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 35,0 mg 31,5 - 39,1 2 1058
Kalium, K 3490 mg 3420 - 3560 2 1058
Calcium, Ca 105 mg 101 - 106 2 1030
Magnesium, Mg 523 mg 498 - 548 2 1058
Fosfor, P 660 mg 1344
Jern, Fe 11,0 mg 1,9 - 22,5 4 1043
Kobber, Cu 3,60 mg 3,4 - 3,7 4 1805
Zink, Zn 10,1 mg 10 7,1 - 13,2 4 1805
Jod, I 2,80 µg 2,1 - 3,7 5 1055
Mangan, Mn 2,50 mg 1349
Chrom, Cr 173 µg 164 129 - 225 3 1805
Selen, Se 14,3 µg 1894
Molybdæn, Mo 73,0 µg 1349
Nikkel, Ni 855 µg 700 - 1100 10 1805
Arsen, As 23,0 µg 28 5 - 33 4 1805
Cadmium, Cd 33,0 µg 8 - 76 10 1805
Bly, Pb 27,4 µg 0 - 74 10 1805
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,470 mg 0,45 - 0,48 1959
Organiske syrer, tot. 0,470 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1344
Stivelse 10,5 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1345
C6:0 0,000 0 1345
C8:0 0,000 0 1345
C10:0 0,000 0 1345
C12:0 0,000 0 1345
C14:0 0,000 0 1345
C15:0 0,000 0 1345
C16:0 5,483 26,3 1344
C17:0 0,000 0 1345
C18:0 7,223 34,7 1344
C20:0 0,191 0,918 1344
C22:0 0,000 0 1345
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1345
C15:1 0,000 0 1345
C16:1,n-7 0,000 0 1345
C17:1,n-7 0,000 0 1345
C18:1,n-9 7,284 35 1344
C20:1,n-11 0,000 0 1344
C22:1,n-9 0,000 0 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,624 2,99 1344
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 1344
C20:3,n-3 0,000 0 1345
C20:4,n-6 0,000 0 1345
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1345
C22:5,n-3 0,000 0 1345
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,897 61,9 1003
Sum monoumættede 7,284 35 1003
Sum polyumættede 0,624 2,99 1003
Fedtsyrer, total 20,805 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,624 2,99 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 684 190 1059
Leucin 1010 280 1059
Lysin 756 210 1059
Methionin 212 59 1059
Cystin 212 59 1059
Phenylalanin 756 210 1059
Tyrosin 540 150 1059
Threonin 720 200 1059
Tryptofan 216 60 1059
Valin 1120 310 1059
Arginin 1120 310 1059
Histidin 292 81 1059
Alanin 828 230 1059
Asparaginsyre 1730 480 1059
Glutaminsyre 2840 790 1059
Glycin 756 210 1059
Prolin 864 240 1059
Serin 900 250 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby