Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1263
Baked beans i tomatsovs, konserves
Engelsk navn
Beans, baked i tomato sauce, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,760
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 371 kJ 1003
Energi, kcal 89 kcal 1003
total-N 0,816 g 1344
Protein, total 5,1 g 1344
Protein, deklaration 5,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 20,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,5 g 1003
Kostfiber 6,6 g 1344
Fedt, total 0,5 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 2007
Tørstof 26,4 g 1344
Vand 73,6 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,600 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,600 mg 1344
B1-vitamin 0,070 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 1344
Niacin 1,32 NE 1003
niacin 0,500 mg 1344
B6-vitamin 0,120 mg 1344
Folat 29,0 µg 1344
Frit folat 4,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 480 mg 1344
Kalium, K 300 mg 1344
Calcium, Ca 45,0 mg 1344
Magnesium, Mg 31,0 mg 1344
Phosphor, P 91,0 mg 1344
Jern, Fe 1,40 mg 1344
Kobber, Cu 0,210 mg 1344
Zink, Zn 0,700 mg 1344
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 5,00 g 1344
Stivelse 4,64 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,000 0,00 1345
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 0,076 19,9 1345
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,008 2,18 1345
C20:0 0,000 0,00 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,000 0,00 1345
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 0,048 12,5 1345
C20:1,n-11 0,000 0,00 1345
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,098 25,9 1345
C18:3,n-3 0,150 39,5 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1345
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,084 22,1 1003
Sum monoumættede 0,048 12,6 1003
Sum polyumættede 0,248 65,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,380 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,150 39,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,098 25,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 212 260 1345
Leucin 392 480 1345
Lysin 367 450 1345
Methionin 57 70 1345
Cystin 41 50 1345
Phenylalanin 269 330 1345
Tyrosin 131 160 1345
Threonin 212 260 1345
Tryptofan 49 60 1345
Valin 237 290 1345
Arginin 302 370 1345
Histidin 147 180 1345
Alanin 212 260 1345
Asparaginsyre 620 760 1345
Glutaminsyre 751 920 1345
Glycin 204 250 1345
Prolin 180 220 1345
Serin 294 360 1345

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby