Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1307
A38, acidophilus tykmælk, med citronsaft (HISTORISK)
Engelsk navn
Milk, acidophilus cultured, with lemon (HISTORIC)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 315 kJ 1003
Energi, kcal 75 kcal 1003
total-N 0,765 g 0,765 0,64 - 0,89 2 T 1291
Protein, total 4,9 g 4,9 4,083 - 5,678 2 T 1291
Protein, deklaration 4,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,5 g 1003
Tilsat sukker 4,0 g 3,0 - 4,9 27 T 1068
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,5 g 3,5 3,3 - 3,6 2 T 1291
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 15,5 g 1003
Vand 84,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 31,3 RE 1003
Retinol 30,0 µg 1003
ß-caroten 15,0 µg 1003
D-vitamin 0,100 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,100 µg 1003
E-vitamin 0,090 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,090 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,037 mg 1 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,180 mg 1 1046
Niacin 1,21 NE 1003
niacin 0,088 mg 0,083 - 0,093 2 1046
B6-vitamin 0,043 mg 0,039 - 0,047 2 1046
Pantothensyre 0,280 mg 0,280 0,25 - 0,31 2 T 12
Biotin 1,80 µg 1 T 12
Folat 6,20 µg 6 T 1291
B12-vitamin 0,230 µg 0,20 - 0,25 2 1046
C-vitamin 0,200 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,200 mg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 35,5 mg 35,5 34 - 37 2 T 1291
Kalium, K 153 mg 132 - 178 11 T 1291
Calcium, Ca 126 mg 105 - 171 26 T 1291
Magnesium, Mg 12,3 mg 9,6 - 15,0 26 T 1291
Phosphor, P 100,0 mg 80 - 122 26 T 1291
Jern, Fe 0,050 mg 0,047 - 0,054 2 1043
Kobber, Cu 0,010 mg 1001
Zink, Zn 0,440 mg 1001
Jod, I 10,7 µg 11,0 9,0 - 13 7 T 6
Mangan, Mn 0,010 mg 1001
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 0,705 µg 0,00 - 1,31 17 T 6
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,910 g 0,66 - 1,16 21 T 1291
D-mælkesyre 0,050 g 0,02 - 0,22 21 T 1291
Mælkesyre, total 0,960 g 0,77 - 1,16 21 T 1291
Citronsyre 0,030 g 0,01 - 0,07 21 T 1291
Organiske syrer, tot. 0,990 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Galaktose 0 g 0 2 T 1291
Glucose 0 g 23 T 1291
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,52 g 2,85 - 4,23 23 T 1291
Maltose 0 g 1655
Saccharose 3,98 g 3,01 - 4,94 27 T 1068
Disaccharider, total 7,50 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 7,50 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,117 3,59 1227
C6:0 0,075 2,29 1227
C8:0 0,049 1,51 1227
C10:0 0,107 3,29 1227
C12:0 0,134 4,11 1227
C14:0 0,381 11,7 1227
C16:0 1,02 31,4 1227
C18:0 0,348 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,049 1,51 1227
C16:1,n-7 0,075 2,29 1227
C18:1,n-9 0,765 23,5 1227
C20:1,n-11 0,039 1,21 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 2,20 1227
C18:3,n-3 0,026 0,78 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,23 68,5 1003
Sum monoumættede 0,928 28,5 1003
Sum polyumættede 0,098 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,26 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,026 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 14 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 260 340 T 1291
Leucin 505 660 T 1291
Lysin 436 570 T 1291
Methionin 122 160 T 1291
Cystin 31 41 T 1291
Phenylalanin 237 310 T 1291
Tyrosin 237 310 T 1291
Threonin 214 280 T 1291
Tryptofan 67 88 T 1291
Valin 344 450 T 1291
Arginin 161 210 T 1291
Histidin 130 170 T 1291
Alanin 161 210 T 1291
Asparaginsyre 390 510 T 1291
Glutaminsyre 933 1220 T 1291
Glycin 107 140 T 1291
Prolin 474 620 T 1291
Serin 252 330 T 1291

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby