Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1309
Dressing, creme fraiche
Engelsk navn
Salad dressing, soured fresh cream
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1733 kJ 1003
Energi, kcal 414 kcal 1003
total-N 0,248 g 0,181 - 0,374 4 1809
Protein, total 1,6 g 1,131 - 2,338 4 1809
Protein, deklaration 1,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,7 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1865
Fedt, total 41,7 g 40,8 29,9 - 55,3 4 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 2,1 1,8 - 2,2 4 1809
Tørstof 54,9 g 43,000 - 66,500 4 1809
Vand 45,1 g 33,500 - 57,000 4 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 17,5 RE 1003
Retinol 17,5 µg 11,0 - 23,9 2 1809
E-vitamin 3,77 α-TE 1003
alfa-tokoferol 3,77 mg 3,70 - 3,83 2 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 688 mg 700 660 - 720 4 1809
Kalium, K 101 mg 103 43,2 - 156 4 1809
Calcium, Ca 43,0 mg 36,0 29 - 72 4 1809
Magnesium, Mg 6,10 mg 5,80 4,2 - 8,6 4 1809
Jern, Fe 0,190 mg 0,160 0,10 - 0,35 4 1809
Zink, Zn 0,240 mg 0,230 0,18 - 0,32 4 1809
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,50 g 1,0 - 2,0 2 1809
Glucose 1,50 g 1,50 1,1 - 1,8 2 1809
Monosaccharider, total 3,00 g 1003
Lactose 1,40 g 1,40 0,7 - 2,0 2 1809
Maltose 0 g 2 1809
Saccharose 2,60 g 2,60 0,4 - 4,8 2 1809
Disaccharider, total 4,00 g 1003
Raffinose 0 g 2 1809
Sukkerarter, ialt 7,00 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,034 0,07 1809
C12:0 0,147 0,33 1809
C14:0 0,383 0,86 1809
C16:0 5,30 12,0 1809
C18:0 2,08 4,71 1809
C20:0 0,227 0,51 1809
C22:0 0,159 0,36 1809
C24:0 0,056 0,12 1809
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,049 0,11 1809
C16:1,n-7 0,101 0,22 1809
C18:1,n-9 10,2 23,1 1809
C18:1,n-7 0,573 1,30 1809
C20:1,n-11 0,158 0,35 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 22,3 50,5 1809
C18:3,n-3 2,40 5,43 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,39 19,0 1003
Sum monoumættede 11,1 25,1 1003
Sum polyumættede 24,7 55,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 44,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,40 5,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 22,3 50,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby