DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1334
Theboller o.l. (bløddejsboller)
Engelsk navn
Rolls, sweet dough type
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1250 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1250 kJ 1003
Energi (kcal) 296 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 296 kcal 1003
Protein 9,1 g 9,094 8,1 - 10,3 12 1257
Protein fra Aminosyrer 7,9 g 1003
Protein, deklaration 9,8 g 9,75 8,68 - 11 12 1257
Kulhydrat difference 51,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,1 g 1003
Kostfibre 3,0 g 2,8 2,4 - 5,1 12 1257
Fedt 6,6 g 6,95 3,4 - 9,9 12 1257
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,81 g 12 1003
Aske 1,3 g 1,22 1,12 - 1,6 12 1257
Tørstof 68,7 g 68,45 65,2 - 73,5 12 1257
Vand 31,3 g 31,55 26,5 - 34,8 12 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,177 mg 0,17 0,153 - 0,232 12 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0782 mg 0,068 0,054 - 0,171 12 1257
Niacinækvivalent 1,56 NE 1003
B6-vitamin 0,0719 mg 0,065 0,056 - 0,12 12 1257
Folat 43,3 µg 38,5 24 - 94 12 1257
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 322 mg 295,5 269 - 433 12 1257
Kalium 141 mg 126,5 116 - 239 12 1257
Calcium 50,6 mg 50,8 17,1 - 109 12 1257
Magnesium 24,5 mg 21,25 16,9 - 45,6 12 1257
Jern 1,09 mg 1,015 0,83 - 1,63 12 1257
Kobber 0,129 mg 0,115 0,1 - 0,19 12 1257
Zink 0,824 mg 0,835 0,61 - 1,1 12 1257
Selen 5,73 µg 5,05 2,3 - 8,5 8 T 838.0
Fosfor 105 mg 94,5 79,1 - 183 12 1257
Chlorid 534 mg 505,0 420 - 690 12 1257
Jod 16,4 µg 1 2197
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 44,5 g 44,8 40,7 - 47,8 12 1257
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 5,380 2135
Sum fedtsyrer 5,253 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,560 1257
Isoleucin 390 250 T 861.0
Leucin 671 430 T 861.0
Lysin 218 140 T 861.0
Methionin 145 93 T 861.0
Cystin 172 110 T 861.0
Phenylalanin 468 300 T 861.0
Tyrosin 218 140 T 861.0
Threonin 265 170 T 861.0
Tryptofan 94 60 T 861.0
Valin 452 290 T 861.0
Arginin 359 230 T 861.0
Histidin 203 130 T 861.0
Alanin 296 190 T 861.0
Asparaginsyre 437 280 T 861.0
Glutaminsyre 2870 1840 T 861.0
Glycin 374 240 T 861.0
Prolin 1030 660 T 861.0
Serin 468 300 T 861.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby