DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1406
Melboller, dybfrost
Engelsk navn
Dumplings, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 874 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 874 kJ 1003
Energi (kcal) 210 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 210 kcal 1003
Protein 7,0 g 1320
Protein, deklaration 7,0 g 1320
Kulhydrat difference 14,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,4 g 1003
Kostfibre 1,1 g 1 1004
Fedt 14,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,45 g 8 1003
Aske 1,5 g 1,5 1,5 - 1,5 1 1004
Tørstof 37,0 g 1 1004
Vand 63,0 g 1 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 92,0 RE 1 1004
D-vitamin 1,40 µg 1 1004
E-vitamin 3,40 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,200 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 1,60 mg 1 1004
B6-vitamin 0,1000 mg 1 1004
Folat 4,00 µg 1 1004
B12-vitamin 0,500 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 980 mg 780 - 1140 8 1127
Kalium 86,0 mg 1 1004
Calcium 29,3 mg 1 1004
Magnesium 12,9 mg 1 1004
Jern 1,000 mg 1 1004
Zink 0,700 mg 1 1004
Selen 9,50 µg 1 1004
Fosfor 98,0 mg 1 1004
Jod 27,0 µg 1 1004
Nikkel 25,5 µg 5 - 6 2 1074
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,200 g 1 1004
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 13,2 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 3,800 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,300 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 2,500 1004
Sum fedtsyrer 12,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,500 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,120 1320
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby