Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1518
Quinoa, rå
Engelsk navn
Quinoa, raw
Taxonomisk navn
Chenopodium guinoa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,923 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1468 kJ 1003
Energi, kcal 351 kcal 1003
total-N 2,152 g 1,955 - 2,430 9 2098, 2124
Protein, total 13,5 g 12,219 - 15,188 9 2098, 2124
Protein, deklaration 13,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 66,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 54,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 54,8 g 1003
Kostfiber 12,1 g 6,1 - 8,0 9 2098, 2124
Fedt, total 5,7 g 5,58 - 6,62 9 2098, 2124
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 2,35 - 2,4 9 2098, 2124
Tørstof 88,6 g 85,78 - 87,49 9 2098, 2124
Vand 11,4 g 12,510 - 14,220 9 2098, 2124
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,461 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 5,53 µg 8 - 8 7 2098, 2124
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,20 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,20 mg 2,12 - 2,77 9 2098, 2124
gamma-tokoferol 3,42 mg 3,23 - 5,25 9 2098, 2124
delta-tokoferol 0,350 mg 0,22 - 0,48 3 2098
K1-vitamin 1,33 µg 9 2098, 2124
B1-vitamin 0,673 mg 0,34 - 0,39 9 2098, 2124
B2-vitamin, riboflavin 0,253 mg 0,306 - 0,341 9 2098, 2124
Niacin 2,80 NE 1003
niacin 1,64 mg 1,32 - 1,66 9 2098, 2124
B6-vitamin 0,302 mg 0,406 - 0,547 9 2098, 2124
Pantothensyre 0,671 mg 0,73 - 0,846 9 2098, 2124
Biotin 0,620 µg 6 2124
Folat 177 µg 170,0 - 199,0 9 2098, 2124
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,67 mg 3,0 - 6,0 9 2098, 2124
Kalium, K 504 mg 520,0 - 640,0 9 2098, 2124
Calcium, Ca 148 mg 47,0 - 48,0 9 2098, 2124
Magnesium, Mg 145 mg 190,0 - 210,0 9 2098, 2124
Phosphor, P 294 mg 410,0 - 480,0 9 2098, 2124
Jern, Fe 6,53 mg 4,4 - 4,9 9 2098, 2124
Kobber, Cu 0,517 mg 0,5 - 0,7 9 2098, 2124
Zink, Zn 3,24 mg 3,0 - 3,3 9 2098, 2124
Mangan, Mn 1,86 mg 1,3 - 3,4 9 2098, 2124
Chrom, Cr 4,00 µg 6 2124
Selen, Se 8,04 µg 2,2 - 13,0 9 2098, 2124
Nikkel, Ni 4,00 µg 6 2124
Arsen, As 0,030 µg 6 2124
Cadmium, Cd 2,00 µg 6 2124
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 82,9 mg 6 2124
Fumarsyre 0,025 g 6 2124
Organiske syrer, tot. 0,025 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Glucose 1,41 g 6 2124
Monosaccharider, total 1,41 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,41 g 1003
Stivelse 49,7 g 51,75 - 53,0 9 2098, 2124
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 2098
C10:0 0,000 0,00 2098
C12:0 0,000 0,00 2098
C14:0 0,000 0,00 2098
C15:0 0,000 0,00 2098
C16:0 0,561 10,7 2098
C17:0 0,000 0,00 2098
C18:0 0,035 0,65 2098
C20:0 0,028 0,53 2098
C22:0 0,028 0,53 2098
C24:0 0,009 0,17 2098
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2098
C15:1 0,000 0,00 2098
C16:1,n-7 0,000 0,00 2098
C17:1,n-7 0,000 0,00 2098
C18:1,n-9 1,33 25,3 2098
C20:1,n-11 0,087 1,66 2098
C22:1,n-9 0,078 1,48 2098
C24:1,n-9 0,016 0,30 2098
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,79 53,0 2098
C18:3,n-3 0,243 4,63 2098
C18:4,n-3 0,000 0,00 2098
C20:2,n-6 0,000 0,00 2098
C20:3,n-3 0,000 0,00 2098
C20:4,n-3 0,008 0,16 2098
C20:5,n-3 0,000 0,00 2098
C22:5,n-3 0,000 0,00 2098
C22:6,n-3 0,044 0,83 2098
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,661 12,6 1003
Sum monoumættede 1,51 28,8 1003
Sum polyumættede 3,08 58,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,25 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,295 5,62 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,79 53,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 504 234 2124
Leucin 818 380 2124
Lysin 747 347 2124
Methionin 301 140 2124
Cystin 250 116 2124
Phenylalanin 585 272 2124
Tyrosin 267 124 2124
Threonin 405 188 2124
Tryptofan 168 78 2124
Valin 611 284 2124
Arginin 1060 491 2124
Histidin 400 186 2124
Alanin 585 272 2124
Asparaginsyre 1130 525 2124
Glutaminsyre 1850 859 2124
Glycin 646 300 2124
Prolin 762 354 2124
Serin 613 285 2124

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby