DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1570
Hvid hvede, melmix
Engelsk navn
White Wheat, whole grain flour, ready-to-bake
Taxonomisk navn
Triticum aestivum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1439 kJ 1003
Energi (kcal) 341 kcal 1003
Protein 11,9 g 1 1979
Protein, deklaration 12,8 g 1 1979
Kulhydrat difference 68,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 59,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,4 g 1003
Kostfibre 9,2 g 1 1979
Fedt 4,2 g 1 1979
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,88 g 1 1003
Aske 3,3 g 1 1979
Tørstof 87,9 g 1 1979
Vand 12,1 g 1 1979
Nitrogen 2,040 g 1 1979
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 753 mg 1 1979
Kalium 337 mg 1 1979
Calcium 86,6 mg 1 1979
Magnesium 77,4 mg 1 1979
Jern 2,74 mg 1 1979
Kobber 0,266 mg 1 1979
Zink 1,73 mg 1 1979
Mangan 2,47 mg 1 1979
Fosfor 263 mg 1 1979
Chlorid 1350 mg 1 1979
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,300 g 1 2190
Stivelse/Glykogen 59,0 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1979
C12:0 0,000 0,0 1979
C14:0 0,021 0,566 1979
C15:0 0,000 0,0 1979
C16:0 1,110 29,2 1979
C18:0 0,213 5,61 1979
C20:0 0,012 0,316 1979
C22:0 0,000 0,0 1979
C24:0 0,000 0,0 1979
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1979
C18:1,n-7 0,039 1,01 1979
C18:1,n-9 0,990 26 1979
C20:1,n-11 0,017 0,434 1979
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,270 33,4 1979
C18:3,n-3 0,108 2,84 1979
C18:2,trans 0,015 0,39 1979
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1979
Sum mættede fedtsyrer 1,357 35,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,045 27,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,378 36,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,015 0,39 1003
Sum fedtsyrer 3,794 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,108 2,84 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,270 33,4 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,903 1003
Massefylde 0,7 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby