DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1576
Småkage, brunkage, industrifremstillet
Engelsk navn
Butter cookie, brown, (Danish), industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1968 kJ 1003
Energi (kcal) 469 kcal 1003
Protein 5,2 g 5,204 4,5 - 5,81 8 1962
Protein, deklaration 5,7 g 5,706 4,93 - 6,37 8 1962
Kulhydrat difference 73,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 70,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 70,2 g 1003
Kostfibre 2,4 g 2,4 2 - 2,8 8 1962
Fedt 17,8 g 16,95 15,7 - 20,5 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,62 g 8 1003
Aske 1,3 g 1,28 0,98 - 1,99 8 1962
Tørstof 97,5 g 97,25 97 - 98,7 8 1962
Vand 2,5 g 2,75 1,3 - 3 8 1962
Nitrogen 0,920 g 0,913 0,79 - 1,02 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 175 RE 1 1004
D-vitamin 0,1000 µg 1 1004
E-vitamin 2,40 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1004
Niacinækvivalent 2,15 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 9,50 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0,900 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 248 mg 228,0 151 - 459 8 1962
Kalium 172 mg 1 1004
Calcium 141 mg 1 1004
Magnesium 29,0 mg 1 1004
Jern 1,30 mg 1 1004
Zink 0,600 mg 1 1004
Selen 2,50 µg 1 1004
Fosfor 139 mg 1 1004
Chlorid 275 mg 262,0 169 - 471 8 1962
Jod 1,20 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,45 g 1,28 0,57 - 2,8 8 1962
Glukose 1,79 g 1,66 0,58 - 3,34 8 1962
Sum monosakkarider 3,25 g 1003
Laktose 0,0229 g 0,0 0,0 - 0,131 8 1962
Maltose 0,203 g 0,036 0,0 - 1 8 1962
Sakkarose 24,9 g 24,8 19,9 - 30,4 8 1962
Sum disakkarider 25,1 g 1003
Sum sukkerarter 28,4 g 1003
Stivelse/Glykogen 37,6 g 37,6 33,4 - 40,9 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,054 0,334 1962
C10:0 0,034 0,21 1962
C12:0 0,602 3,71 1962
C14:0 0,306 1,88 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 4,925 30,3 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1,036 6,39 1962
C20:0 0,034 0,207 1962
C22:0 0,030 0,183 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,202 1,24 1962
C18:1,n-9 5,662 34,9 1962
C20:1,n-11 0,009 0,0563 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,042 0,256 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,055 18,8 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,158 0,972 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,055 0,341 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 7,021 43,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,873 36,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,213 19,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,097 0,598 1003
Sum fedtsyrer 16,204 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,158 0,972 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,055 18,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301.0
Leucin 753 T 1301.0
Lysin 248 T 1301.0
Methionin 169 T 1301.0
Cystin 238 T 1301.0
Phenylalanin 538 T 1301.0
Tyrosin 310 T 1301.0
Threonin 296 T 1301.0
Tryptofan 129 T 1301.0
Valin 448 T 1301.0
Arginin 418 T 1301.0
Histidin 234 T 1301.0
Alanin 330 T 1301.0
Asparaginsyre 464 T 1301.0
Glutaminsyre 3720 T 1301.0
Glycin 401 T 1301.0
Prolin 1270 T 1301.0
Serin 532 T 1301.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,912 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby