DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1580
Småkage, kokoskager, industrifremstillet
Engelsk navn
Cookies, coconut, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1927 kJ 1003
Energi (kcal) 460 kcal 1003
Protein 4,1 g 3,705 3,47 - 5,92 8 1962
Protein, deklaration 4,5 g 4,062 3,81 - 6,5 8 1962
Kulhydrat difference 64,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 58,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,4 g 1003
Kostfibre 5,6 g 5,54 5,12 - 6,11 8 1962
Fedt 22,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 1 1004
Tørstof 93,0 g 1 1004
Vand 7,0 g 1 1004
Nitrogen 0,713 g 0,65 0,61 - 1,04 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 170 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 2,10 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,000 NE 1003
Niacin 1,000 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 8,80 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 54,5 mg 38,85 33,9 - 106 8 1962
Kalium 140 mg 1 1004
Calcium 140 mg 1 1004
Magnesium 37,0 mg 1 1004
Jern 1,000 mg 1 1004
Zink 0,700 mg 1 1004
Selen 2,70 µg 1 1004
Fosfor 190 mg 1 1004
Chlorid 148 mg 113,5 92 - 275 8 1962
Jod 18,0 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,672 g 0,345 0,11 - 2,28 8 1962
Glukose 7,67 g 7,8 3,69 - 10,2 8 1962
Sum monosakkarider 8,35 g 1003
Laktose 1,54 g 0,256 0 - 6,4 8 1962
Maltose 3,16 g 4,05 0,162 - 5,6 8 1962
Sakkarose 33,2 g 34,3 24,4 - 39 8 1962
Sum disakkarider 37,8 g 1003
Sum sukkerarter 46,2 g 1003
Stivelse 2,40 g 1,635 1,29 - 5,24 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,140 0,797 1962
C8:0 1,373 7,8 1962
C10:0 1,001 5,68 1962
C12:0 7,945 45,1 1962
C14:0 2,950 16,7 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 1,713 9,73 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,105 6,27 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 1,189 6,75 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,000 0 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,184 1,04 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,000 0 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,000 0 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 16,227 92,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,189 6,75 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,184 1,04 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 17,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,184 1,04 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby