DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1581
Kage, trøffelprodukt / koldprodukt, industrifremstillet
Engelsk navn
Cookie, truffle product / unbaked, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1880 kJ 1003
Energi (kcal) 449 kcal 1003
Protein 3,7 g 3,534 3,05 - 4,84 9 1962
Protein, deklaration 4,0 g 3,875 3,35 - 5,31 9 1962
Kulhydrat difference 60,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 58,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,4 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1 2135
Fedt 21,8 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,98 0,67 - 1,66 9 1962
Tørstof 86,8 g 86,2 81,3 - 90,9 9 1962
Vand 13,2 g 13,8 9,1 - 18,7 9 1962
Nitrogen 0,648 g 0,62 0,536 - 0,85 9 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 211 RE 1 2135
D-vitamin 1,97 µg 1 2135
E-vitamin 2,84 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,410 NE 1003
Niacin 0,410 mg 1 2135
B6-vitamin 0,0400 mg 1 2135
Folat 9,20 µg 1 2135
B12-vitamin 0,0900 µg 1 2135
C-vitamin 0,300 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 151 mg 122 62,7 - 225 9 1962
Kalium 123 mg 1 2135
Calcium 28,3 mg 1 2135
Magnesium 17,5 mg 1 2135
Jern 0,580 mg 1 2135
Zink 0,380 mg 1 2135
Selen 2,59 µg 1 2135
Fosfor 86,8 mg 1 2135
Chlorid 189 mg 162 90 - 309 9 1962
Jod 3,20 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,79 g 3 0,54 - 8,9 9 1962
Glukose 5,44 g 5,4 0,55 - 9,9 9 1962
Sum monosakkarider 9,23 g 1003
Laktose 0,929 g 0,61 0 - 3,3 9 1962
Maltose 1,73 g 0,57 0,077 - 4,6 9 1962
Sakkarose 28,4 g 28,6 20,1 - 35 9 1962
Sum disakkarider 31,0 g 1003
Sum sukkerarter 40,3 g 1003
Stivelse 17,8 g 17 13,9 - 24,2 9 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,233 1,33 1962
C10:0 0,257 1,47 1962
C12:0 2,345 13,4 1962
C14:0 0,938 5,38 1962
C15:0 0,194 1,11 1962
C16:0 4,664 26,7 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,538 8,82 1962
C20:0 0,023 0,134 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,010 0,0566 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,408 2,34 1962
C18:1,n-9 4,906 28,1 1962
C20:1,n-11 0,009 0,0502 1962
C22:1,n-9 0,093 0,53 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,002 0,0136 1962
C18:1,trans 0,058 0,334 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,527 8,75 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,206 1,18 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,022 0,127 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 10,192 58,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,425 31,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,733 9,93 1003
Sum transfedtsyrer 0,083 0,475 1003
Sum fedtsyrer 17,432 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,206 1,18 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,527 8,75 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby