DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1581
Kage, trøffelprodukt / koldprodukt, industrifremstillet
Engelsk navn
Cookie, truffle product / unbaked, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1880 kJ 1003
Energi (kcal) 449 kcal 1003
Protein 3,7 g 3,534 3,05 - 4,84 9 1962
Protein, deklaration 4,0 g 3,875 3,35 - 5,31 9 1962
Kulhydrat difference 60,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 58,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,4 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1 2135
Fedt 21,8 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,38 g 9 1003
Aske 1,0 g 0,98 0,67 - 1,66 9 1962
Tørstof 86,8 g 86,2 81,3 - 90,9 9 1962
Vand 13,2 g 13,8 9,1 - 18,7 9 1962
Nitrogen 0,648 g 0,62 0,536 - 0,85 9 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 211 RE 1 2135
D-vitamin 1,97 µg 1 2135
E-vitamin 2,84 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,410 NE 1003
Niacin 0,410 mg 1 2135
B6-vitamin 0,0400 mg 1 2135
Folat 9,20 µg 1 2135
B12-vitamin 0,0900 µg 1 2135
C-vitamin 0,300 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 151 mg 122,0 62,7 - 225 9 1962
Kalium 123 mg 1 2135
Calcium 28,3 mg 1 2135
Magnesium 17,5 mg 1 2135
Jern 0,580 mg 1 2135
Zink 0,380 mg 1 2135
Selen 2,59 µg 1 2135
Fosfor 86,8 mg 1 2135
Chlorid 189 mg 162,0 90 - 309 9 1962
Jod 3,20 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,79 g 3,0 0,54 - 8,9 9 1962
Glukose 5,44 g 5,4 0,55 - 9,9 9 1962
Sum monosakkarider 9,23 g 1003
Laktose 0,929 g 0,61 0,0 - 3,3 9 1962
Maltose 1,73 g 0,57 0,077 - 4,6 9 1962
Sakkarose 28,4 g 28,6 20,1 - 35 9 1962
Sum disakkarider 31,0 g 1003
Sum sukkerarter 40,3 g 1003
Stivelse/Glykogen 17,8 g 17,0 13,9 - 24,2 9 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,233 1,33 1962
C10:0 0,257 1,47 1962
C12:0 2,345 13,4 1962
C14:0 0,938 5,38 1962
C15:0 0,194 1,11 1962
C16:0 4,664 26,7 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1,538 8,82 1962
C20:0 0,023 0,134 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,010 0,0566 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,408 2,34 1962
C18:1,n-9 4,906 28,1 1962
C20:1,n-11 0,009 0,0502 1962
C22:1,n-9 0,093 0,53 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,002 0,0136 1962
C18:1,trans 0,058 0,334 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,527 8,75 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,206 1,18 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,022 0,127 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 10,192 58,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,425 31,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,733 9,93 1003
Sum transfedtsyrer 0,083 0,475 1003
Sum fedtsyrer 17,432 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,206 1,18 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,527 8,75 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby