DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1582
Kransekage, industrifremstillet
Engelsk navn
Wreath cake, almond based, Danish tradition
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1857 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1857 kJ 1003
Energi (kcal) 443 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 443 kcal 1003
Protein 6,0 g 5,928 5,3 - 7,01 7 1962
Protein, deklaration 6,6 g 6,5 5,81 - 7,68 7 1962
Kulhydrat difference 63,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 60,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 60,3 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1 1004
Fedt 19,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 7 1003
Aske 1,0 g 1 1004
Tørstof 89,0 g 1 1004
Vand 11,0 g 1 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,90 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 8,50 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,300 mg 1 1004
Niacinækvivalent 4,10 NE 1003
Niacin 4,10 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 43,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 39,0 mg 40,9 29,4 - 50,9 7 1962
Kalium 201 mg 1 1004
Calcium 42,3 mg 1 1004
Magnesium 100,0 mg 1 1004
Jern 1,40 mg 1 1004
Zink 1,10 mg 1 1004
Selen 1,30 µg 1 1004
Fosfor 171 mg 1 1004
Chlorid 71,9 mg 78,0 42 - 92 7 1962
Jod 0,300 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,60 g 4,7 4,1 - 4,9 7 1962
Glukose 5,06 g 5,0 4,5 - 5,5 7 1962
Sum monosakkarider 9,66 g 1003
Laktose 2,47 g 2,8 1,15 - 3,2 7 1962
Maltose 0,640 g 0,61 0,4 - 1,05 7 1962
Sakkarose 41,9 g 42,0 39 - 45 7 1962
Sum disakkarider 45,0 g 1003
Sum sukkerarter 54,6 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 5,30 g 4,96 4,25 - 6,26 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,000 0,0 1962
C10:0 0,013 0,0865 1962
C12:0 0,722 4,75 1962
C14:0 0,279 1,83 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 0,871 5,72 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 0,347 2,28 1962
C20:0 0,000 0,0 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,066 0,433 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,335 2,2 1962
C18:1,n-9 8,929 58,7 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,000 0,0 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,383 22,2 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,255 1,67 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,000 0,0 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 2,232 14,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,330 61,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,638 23,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 15,200 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,255 1,67 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,383 22,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,057 1962
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby