DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1586
Kiks, rug
Engelsk navn
Biscuit, rye
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1873 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1873 kJ 1003
Energi (kcal) 446 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 446 kcal 1003
Protein 6,1 g 6,726 4,73 - 7,01 5 1962
Protein fra Aminosyrer 5,2 g 1003
Protein, deklaration 6,7 g 7,375 5,18 - 7,68 5 1962
Kulhydrat difference 75,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 68,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 68,3 g 1003
Kostfibre 6,1 g 6,7 4,9 - 7,2 5 1962
Fedt 14,9 g 14,6 13,8 - 16,9 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,38 g 5 1003
Aske 1,9 g 2,0 1,47 - 2,37 5 1962
Tørstof 97,8 g 97,9 97,4 - 98,3 5 1962
Vand 2,2 g 2,1 1,7 - 2,6 5 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0980 mg 1 T 1115.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0352 mg 1 T 1115.0
Niacinækvivalent 1,29 NE 1003
B6-vitamin 0,0890 mg 1 T 1115.0
Folat 12,7 µg 1 T 1115.0
B12-vitamin 0 µg T 1115.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 551 mg 654,0 377 - 670 5 1962
Kalium 174 mg 1 T 1115.0
Calcium 25,9 mg 1 T 1115.0
Magnesium 29,6 mg 1 T 1115.0
Jern 1,17 mg 1 T 1115.0
Zink 0,666 mg 1 T 1115.0
Selen 3,20 µg 1 T 1115.0
Fosfor 116 mg 1 T 1115.0
Chlorid 786 mg 850,0 650 - 870 5 1962
Jod 2,35 µg 1 T 1115.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,253 g 0,16 0,143 - 0,44 5 1962
Glukose 0,358 g 0,364 0,298 - 0,391 5 1962
Sum monosakkarider 0,611 g 1003
Laktose 0,733 g 1,17 0,039 - 1,21 5 1962
Maltose 0,565 g 0,379 0,345 - 0,94 5 1962
Sakkarose 10,7 g 12,4 7,6 - 12,5 5 1962
Sum disakkarider 12,0 g 1003
Sum sukkerarter 12,6 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 51,2 g 47,7 46,8 - 58,1 5 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,016 0,121 1962
C8:0 0,000 0,0 1962
C10:0 0,039 0,298 1962
C12:0 0,064 0,493 1962
C14:0 0,255 1,96 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 5,540 42,6 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 0,642 4,93 1962
C20:0 0,000 0,0 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,132 1,01 1962
C18:1,n-9 4,480 34,4 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,103 0,793 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,558 11,9 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,095 0,73 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,079 0,604 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 6,556 50,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,612 35,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,653 12,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,182 1,39 1003
Sum fedtsyrer 13,003 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,095 0,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,558 11,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,064 1962
Isoleucin 245 230 T 60.0
Leucin 426 400 T 60.0
Lysin 266 250 T 60.0
Methionin 104 98 T 60.0
Cystin 97 91 T 60.0
Phenylalanin 298 280 T 60.0
Tyrosin 160 150 T 60.0
Threonin 234 220 T 60.0
Tryptofan 78 73 T 60.0
Valin 362 340 T 60.0
Arginin 351 330 T 60.0
Histidin 160 150 T 60.0
Alanin 298 280 T 60.0
Asparaginsyre 458 430 T 60.0
Glutaminsyre 1390 1310 T 60.0
Glycin 298 280 T 60.0
Prolin 553 520 T 60.0
Serin 298 280 T 60.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 20,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,874 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby