DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1587
Kiks, hvede, sød, med tyk chokolade
Engelsk navn
Biscuit, wheat, sweet with thick chocolate
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2110 kJ 1003
Energi (kcal) 504 kcal 1003
Protein 6,4 g 6,27 5,81 - 7,12 8 1962
Protein, deklaration 7,1 g 6,875 6,37 - 7,81 8 1962
Kulhydrat difference 65,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 62,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 61,4 g 1003
Kostfibre 3,1 g 2,75 2,1 - 4,8 8 1962
Fedt 24,9 g 25,0 20,7 - 31 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,51 g 8 1003
Aske 1,5 g 1,565 1,08 - 1,8 8 1962
Tørstof 98,1 g 97,95 97,4 - 99,1 8 1962
Vand 1,9 g 2,05 0,9 - 2,6 8 1962
Nitrogen 1,131 g 1,1 1,02 - 1,25 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 40,7 RE 1 2143
D-vitamin 0 µg 1 2143
E-vitamin 1,10 α-TE 1 2143
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1 2143
Riboflavin (B2-vitamin) 0,270 mg 1 2143
Niacinækvivalent 0,400 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1 2143
B6-vitamin 0,0800 mg 1 2143
Folat 6,30 µg 1 2143
B12-vitamin µg 1 2143
C-vitamin 0,1000 mg 1 2143
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 203 mg 220,0 139 - 258 8 1962
Kalium 293 mg 1 2143
Calcium 201 mg 1 2143
Magnesium 36,1 mg 1 2143
Jern 1,20 mg 1 2143
Zink 1,000 mg 1 2143
Selen 1,000 µg 1 2143
Fosfor 177 mg 1 2143
Chlorid 258 mg 268,5 159 - 330 8 1962
Jod 21,9 µg 1 2143
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0902 g 0,077 0,0218 - 0,258 8 1962
Glukose 0,280 g 0,308 0,051 - 0,464 8 1962
Sum monosakkarider 0,370 g 1003
Laktose 5,08 g 4,95 0,52 - 9,1 8 1962
Maltose 0,467 g 0,42 0,086 - 1,03 8 1962
Sakkarose 31,1 g 30,4 29,5 - 33,8 8 1962
Sum disakkarider 36,6 g 1003
Sum sukkerarter 37,0 g 1003
Stivelse/Glykogen 22,2 g 20,95 18,9 - 26,4 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,177 0,79 1962
C6:0 0,098 0,439 1962
C8:0 0,058 0,261 1962
C10:0 0,172 0,767 1962
C12:0 0,463 2,07 1962
C14:0 0,679 3,03 1962
C15:0 0,011 0,0503 1962
C16:0 6,013 26,8 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 6,575 29,3 1962
C20:0 0,197 0,88 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,107 0,477 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,038 0,168 1962
C18:1,n-9 6,650 29,7 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,016 0,0715 1962
C18:1,trans 0,190 0,848 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,891 3,98 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,000 0,0 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,030 0,135 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 14,443 64,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,794 30,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,891 3,98 1003
Sum transfedtsyrer 0,236 1,05 1003
Sum fedtsyrer 22,365 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,891 3,98 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,899 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby