DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1588
Kiks, dobbelte, hvede, søde
Engelsk navn
Biscuit, double, wheat, sweet
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2019 kJ 1003
Energi (kcal) 481 kcal 1003
Protein 5,7 g 5,871 3,99 - 6,38 10 1962
Protein, deklaration 6,2 g 6,437 4,37 - 7 10 1962
Kulhydrat difference 71,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 69,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 68,6 g 1003
Kostfibre 2,2 g 2,35 1,2 - 2,9 10 1962
Fedt 19,7 g 18,65 15,9 - 24,1 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,06 0,41 - 1,46 10 1962
Tørstof 97,8 g 97,85 96,9 - 98,7 10 1962
Vand 2,2 g 2,15 1,3 - 3,1 10 1962
Nitrogen 0,998 g 1,03 0,7 - 1,12 10 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 197 mg 182,5 76 - 319 10 1962
Chlorid 229 mg 235,5 166 - 267 10 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,214 g 0,094 0,032 - 0,83 10 1962
Glukose 1,55 g 0,336 0,062 - 11,3 10 1962
Sum monosakkarider 1,77 g 1003
Laktose 2,18 g 1,465 0,05 - 6,9 10 1962
Maltose 0,882 g 0,94 0,103 - 1,47 10 1962
Sakkarose 26,9 g 28,45 18,3 - 32 10 1962
Sum disakkarider 30,0 g 1003
Sum sukkerarter 31,7 g 1003
Stivelse 34,4 g 32,9 29,6 - 46 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,022 0,122 1962
C8:0 0,600 3,31 1962
C10:0 0,455 2,51 1962
C12:0 3,690 20,3 1962
C14:0 1,432 7,91 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 5,110 28,2 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,409 7,78 1962
C20:0 0,005 0,0292 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,049 0,267 1962
C18:1,n-9 3,905 21,5 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,080 0,44 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,276 7,04 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,040 0,221 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,036 0,196 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 12,725 70,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,954 21,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,316 7,26 1003
Sum transfedtsyrer 0,115 0,636 1003
Sum fedtsyrer 18,109 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,040 0,221 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,276 7,04 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,919 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby