DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1591
Müslibar
Engelsk navn
Granola bar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1830 kJ 1003
Energi (kcal) 435 kcal 1003
Protein 6,1 g 6,27 5,13 - 6,89 10 1962
Protein, deklaration 6,7 g 6,875 5,62 - 7,56 10 1962
Kulhydrat difference 70,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 67,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,7 g 1003
Kostfibre 3,5 g 3,35 2,6 - 4,5 10 1962
Fedt 15,0 g 15,3 9,2 - 18 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,59 g 10 1003
Aske 1,5 g 1,455 1,3 - 1,72 10 1962
Tørstof 93,3 g 93,05 92 - 94,9 10 1962
Vand 6,7 g 6,95 5,1 - 8 10 1962
Nitrogen 1071 g 1,1 0,9 - 1,21 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,00 RE 1 2132
D-vitamin 0 µg 1 2132
E-vitamin 0,820 α-TE 1 2132
Thiamin (B1-vitamin) 0,280 mg 1 2132
Riboflavin (B2-vitamin) 0,110 mg 1 2132
Niacinækvivalent 1,75 NE 1003
Niacin 1,75 mg 1 2132
B6-vitamin 0,350 mg 1 2132
Folat 81,0 µg 1 2132
B12-vitamin 0 µg 1 2132
C-vitamin 1000 mg 1 2132
Cholin 31,2 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 238 mg 232,0 184 - 316 10 1962
Kalium 326 mg 1 2132
Calcium 60,0 mg 1 2132
Magnesium 101 mg 1 2132
Jern 3,18 mg 1 2132
Zink 1,60 mg 1 2132
Selen 16,0 µg 1 2132
Fosfor 277 mg 1 2132
Chlorid 394 mg 369,0 293 - 550 10 1962
Jod 1000 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,95 g 3,75 1,91 - 10,6 10 1962
Glukose 7,07 g 6,7 3,97 - 15,4 10 1962
Sum monosakkarider 12,0 g 1003
Laktose 1,04 g 0,865 0,0 - 3 10 1962
Maltose 4,51 g 3,6 1,7 - 10,6 10 1962
Sakkarose 13,5 g 15,65 1,5 - 21 10 1962
Sum disakkarider 19,1 g 1003
Sum sukkerarter 31,1 g 1003
Stivelse/Glykogen 26,8 g 26,5 20,2 - 31,2 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,017 0,127 1962
C6:0 0,011 0,0781 1962
C8:0 0,270 1,99 1962
C10:0 0,214 1,57 1962
C12:0 1524 11,2 1962
C14:0 0,668 4,92 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 2453 18 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1657 12,2 1962
C20:0 0,047 0,348 1962
C22:0 0,025 0,183 1962
C24:0 0,010 0,0707 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,004 0,0324 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,074 0,548 1962
C18:1,n-9 4884 35,9 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,019 0,142 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1655 12,1 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,030 0,224 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,006 0,0412 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 6897 50,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4963 36,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1685 12,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,025 0,183 1003
Sum fedtsyrer 13570 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 0,224 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1655 12,1 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,907 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby