DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1592
Vaffelrør
Engelsk navn
Wafer sticks
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2133 kJ 1003
Energi (kcal) 510 kcal 1003
Protein 4,2 g 4,275 2,98 - 4,9 11 1962
Protein, deklaration 4,6 g 4,687 3,26 - 5,37 11 1962
Kulhydrat difference 66,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 64,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 64,2 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1,4 1,1 - 2,4 11 1962
Fedt 25,7 g 26,3 15,4 - 34 11 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,28 g 11 1003
Aske 0,7 g 0,56 0,42 - 1,38 11 1962
Tørstof 96,8 g 97,7 87,6 - 98,8 11 1962
Vand 3,2 g 2,3 1,2 - 12,4 11 1962
Nitrogen 0,733 g 0,75 0,523 - 0,86 11 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,400 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 3,10 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 0,900 NE 1003
Niacin 0,900 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 6,10 µg 1 1004
B12-vitamin 0,1000 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Cholin 14,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 111 mg 114,0 67 - 158 11 1962
Kalium 141 mg 1 1004
Calcium 38,0 mg 1 1004
Magnesium 16,0 mg 1 1004
Jern 0,500 mg 1 1004
Zink 0,400 mg 1 1004
Selen 1,60 µg 1 1004
Fosfor 80,0 mg 1 1004
Chlorid 157 mg 154,0 106 - 240 11 1962
Jod 0,530 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,532 g 0,022 0,0 - 5,7 11 1962
Glukose 7,32 g 5,9 0,024 - 17,4 11 1962
Sum monosakkarider 7,85 g 1003
Laktose 5,38 g 3,4 0,0313 - 11,8 11 1962
Maltose 0,396 g 0,173 0,042 - 1,54 11 1962
Sakkarose 21,3 g 24,4 5,1 - 32,9 11 1962
Sum disakkarider 27,0 g 1003
Sum sukkerarter 34,9 g 1003
Stivelse/Glykogen 28,1 g 29,3 17 - 35,8 11 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,135 0,562 1962
C8:0 1,604 6,69 1962
C10:0 1,177 4,91 1962
C12:0 9,073 37,8 1962
C14:0 3,395 14,1 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 3,480 14,5 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 2,253 9,4 1962
C20:0 0,000 0,0 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,037 0,153 1962
C18:1,n-9 1,998 8,34 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,020 0,0816 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,746 3,11 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,015 0,0622 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,017 0,0703 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 21,117 88,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,035 8,49 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,761 3,17 1003
Sum transfedtsyrer 0,036 0,151 1003
Sum fedtsyrer 23,948 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,015 0,0622 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,746 3,11 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,932 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby