DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1595
Kiks, grov med frugt eller grønt
Engelsk navn
Biscuit, coarse grain with fruit and vegetables
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1822 kJ 1003
Energi (kcal) 433 kcal 1003
Protein 7,8 g 7,609 5,07 - 13 10 1962
Protein, deklaration 8,5 g 8,343 5,56 - 14,3 10 1962
Kulhydrat difference 72,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 66,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,0 g 1003
Kostfibre 6,1 g 5,75 2,9 - 12,9 10 1962
Fedt 13,7 g 13,6 7,8 - 23,5 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,00 g 10 1003
Aske 2,0 g 2,08 1,25 - 3,04 10 1962
Tørstof 96,3 g 97,0 92,9 - 98,7 10 1962
Vand 3,6 g 3,0 1,3 - 7,1 10 1962
Nitrogen 1,367 g 1,335 0,89 - 2,29 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,237 mg 1 1962
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0780 mg 1 1962
Niacinækvivalent 3,00 NE 1003
Niacin 3,00 mg 1 1962
B6-vitamin 0,292 mg 1 1962
Pantotensyre 0 mg 1 1962
Biotin 4,90 µg 1 1962
Folat 30,0 µg 1 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 401 mg 429,0 129 - 770 10 1962
Kalium 322 mg 1 1962
Calcium 96,0 mg 1 1962
Magnesium 59,0 mg 1 1962
Jern 2,57 mg 1 1962
Kobber 0,214 mg 1 1962
Zink 1,01 mg 1 1962
Mangan 0,900 mg 1 1962
Krom 4,90 µg 1 1962
Selen 3,90 µg 1 1962
Fosfor 175 mg 1 1962
Chlorid 546 mg 583,0 174 - 1040 10 1962
Jod 5,30 µg 1 1962
Nikkel 13,6 µg 1 1962
Cadmium 3,80 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,09 g 2,335 0,087 - 9,6 10 1962
Glukose 3,39 g 2,32 0,11 - 10,2 10 1962
Sum monosakkarider 6,48 g 1003
Laktose 1,01 g 0,73 0,0 - 3,37 10 1962
Maltose 0,673 g 0,565 0,214 - 1,27 10 1962
Sakkarose 14,4 g 13,75 0,51 - 34,4 10 1962
Sum disakkarider 16,1 g 1003
Sum sukkerarter 22,6 g 1003
Stivelse/Glykogen 39,2 g 41,0 19,2 - 53,1 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,022 0,175 1962
C6:0 0,015 0,116 1962
C8:0 0,013 0,1 1962
C10:0 0,022 0,178 1962
C12:0 0,049 0,389 1962
C14:0 0,167 1,33 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 4,586 36,6 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1,144 9,15 1962
C20:0 0,020 0,161 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,013 0,106 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,096 0,77 1962
C18:1,n-9 4,401 35,1 1962
C20:1,n-11 0,010 0,0764 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,002 0,0194 1962
C18:1,trans 0,041 0,326 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,691 13,5 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,160 1,28 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,052 0,415 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 6,037 48,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,520 36,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,851 14,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,095 0,761 1003
Sum fedtsyrer 12,504 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,160 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,691 13,5 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,913 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby