DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1595
Kiks, grov med frugt eller grønt
Engelsk navn
Biscuit, coarse grain with fruit and vegetables
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1822 kJ 1003
Energi (kcal) 433 kcal 1003
Protein 7,8 g 7,609 5,07 - 13 10 1962
Protein, deklaration 8,5 g 8,343 5,56 - 14,3 10 1962
Kulhydrat difference 72,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 66,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,0 g 1003
Kostfibre 6,1 g 5,75 2,9 - 12,9 10 1962
Fedt 13,7 g 13,6 7,8 - 23,5 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 2,08 1,25 - 3,04 10 1962
Tørstof 96,3 g 97 92,9 - 98,7 10 1962
Vand 3,6 g 3 1,3 - 7,1 10 1962
Nitrogen 1,367 g 1,335 0,89 - 2,29 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,237 mg 1 1962
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0780 mg 1 1962
Niacinækvivalent 3,00 NE 1003
Niacin 3,00 mg 1 1962
B6-vitamin 0,292 mg 1 1962
Pantotensyre 0 mg 1 1962
Biotin 4,90 µg 1 1962
Folat 30,0 µg 1 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 401 mg 429 129 - 770 10 1962
Kalium 322 mg 1 1962
Calcium 96,0 mg 1 1962
Magnesium 59,0 mg 1 1962
Jern 2,57 mg 1 1962
Kobber 0,214 mg 1 1962
Zink 1,01 mg 1 1962
Mangan 0,900 mg 1 1962
Krom 4,90 µg 1 1962
Selen 3,90 µg 1 1962
Fosfor 175 mg 1 1962
Chlorid 546 mg 583 174 - 1040 10 1962
Jod 5,30 µg 1 1962
Nikkel 13,6 µg 1 1962
Cadmium 3,80 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,09 g 2,335 0,087 - 9,6 10 1962
Glukose 3,39 g 2,32 0,11 - 10,2 10 1962
Sum monosakkarider 6,48 g 1003
Laktose 1,01 g 0,73 0 - 3,37 10 1962
Maltose 0,673 g 0,565 0,214 - 1,27 10 1962
Sakkarose 14,4 g 13,75 0,51 - 34,4 10 1962
Sum disakkarider 16,1 g 1003
Sum sukkerarter 22,6 g 1003
Stivelse 39,2 g 41 19,2 - 53,1 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,022 0,175 1962
C6:0 0,015 0,116 1962
C8:0 0,013 0,1 1962
C10:0 0,022 0,178 1962
C12:0 0,049 0,389 1962
C14:0 0,167 1,33 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 4,586 36,6 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,144 9,15 1962
C20:0 0,020 0,161 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,013 0,106 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,096 0,77 1962
C18:1,n-9 4,401 35,1 1962
C20:1,n-11 0,010 0,0764 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,002 0,0194 1962
C18:1,trans 0,041 0,326 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,691 13,5 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,160 1,28 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,052 0,415 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 6,037 48,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,520 36,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,851 14,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,095 0,761 1003
Sum fedtsyrer 12,504 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,160 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,691 13,5 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,913 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby