DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1598
Yoghurt naturel, 0.1 % fedt
Engelsk navn
Yogurt low fat, 0.1 % fat
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 164 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 143 kJ 1003
Energi (kcal) 39 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 34 kcal 1003
Protein 4,3 g 1 2092
Protein, deklaration 4,2 g 1 2092
Kulhydrat difference 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,2 g 0,25 0,1 - 0,27 3 2092, 2193
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 1 1003
Aske 0,8 g 1 2092
Tørstof 10,3 g 10,24 10,2 - 10,3 3 2092, 2193
Vand 89,7 g 89,76 89,6 - 89,8 3 2092, 2193
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,83 RE 3 2054
D-vitamin 0,0351 µg 3 2054
E-vitamin 0,00527 α-TE 3 2054
K1-vitamin µg 2 2193
Menaquinon 4 µg 2 2193
Menaquinon 5 µg 2 2193
Menaquinon 6 µg 2 2193
Menaquinon 7 µg 2 2193
Menaquinon 8 µg 2 2193
Menaquinon 9 µg 2 2193
Menaquinon 10 µg 2 2193
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,170 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0500 mg 1 2092
Pantotensyre 0,340 mg 1 2092
Biotin 1,000 µg 1 2092
Folat 23,0 µg 11,5 - 44 12 T 1286.0
B12-vitamin 0,260 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 37,0 mg 1 2092
Kalium 146 mg 1 2092
Calcium 149 mg 1 2092
Magnesium 12,8 mg 1 2092
Jern 0,0200 mg 1 2092
Kobber 0,00600 mg 1 2092
Zink 0,480 mg 1 2092
Mangan 0,00300 mg 1 2092
Krom 0 µg 1 2092
Selen 3,70 µg 1 2092
Fosfor 105 mg 1 2092
Chlorid 0,0800 mg 1 2092
Jod 13,0 µg 1 2092
Nikkel 0,690 µg 1 2092
Sum mineraler 450 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 1,000 g 1 2092
Glukose 0 g 1 2092
Sum monosakkarider 1,000 g 1003
Laktose 2,80 g 1 2092
Sakkarose 0 g 1 2092
Sum disakkarider 2,80 g 1003
Sum sukkerarter 3,80 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 2136
Sum transfedtsyrer 0,000 2136
Sum fedtsyrer 0,195 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 3 mg 3 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,670 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby