DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1629
Trekantsandwich med kylling og bacon, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with chicken and bacon, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 7 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,889 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 865 kJ 1003
Energi, kcal 206 kcal 1003
Nitrogen, total 1,809 g 1,86 1,31 - 2,22 7 2004
Protein, videnskabelig 11,3 g 11,625 8,18 - 13,8 7 2004
Protein, deklaration 11,3 g 11,625 8,18 - 13,8 7 2004
Kulhydrat, difference 21,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 19,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 19,9 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt, total 8,7 g 8,4 6,8 - 10,8 7 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,87 1,57 - 2,37 7 2004
Tørstof 43,5 g 44,5 39,9 - 46 7 2004
Vand 56,5 g 55,5 54 - 60,1 7 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,162 mg 0,172 0,111 - 0,211 7 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0696 mg 0,071 0,052 - 0,078 7 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 770 mg 810 619 - 890 7 2004
Natrium, Na 497 mg 494 424 - 576 7 2004
Kalium, K 197 mg 215 145 - 219 7 2004
Calcium, Ca 55,8 mg 68 21,3 - 77 7 2004
Magnesium, Mg 22,9 mg 24,3 18,7 - 27,6 7 2004
Fosfor, P 124 mg 126 99 - 149 7 2004
Jern, Fe 0,893 mg 0,99 0,57 - 1,09 7 2004
Kobber, Cu 0,0807 mg 0,08 0,06 - 0,099 7 2004
Zink, Zn 0,734 mg 0,75 0,58 - 0,85 7 2004
Mangan, Mn 0,320 mg 0,307 0,221 - 0,419 7 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,019 0,247 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 0,986 12,7 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,399 5,16 2004
C20:0 0,018 0,233 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,061 0,79 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 3,471 44,9 2004
C18:1,n-7 0,223 2,89 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,088 1,13 2004
C22:1,n-9 0,014 0,177 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,016 0,209 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,900 24,6 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,523 6,77 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,003 0,0407 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 1,422 18,4 1003
Sum monoumættede 3,857 49,9 1003
Sum polyumættede 2,423 31,3 1003
Transfedtsyrer, total 0,019 0,249 1003
Fedtsyrer, total 7,721 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,523 6,77 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,900 24,6 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby