DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1652
Fiskefilet, paneret, stegt, delikatesse
Engelsk navn
Fish fillet, breaded, fried, delicatessens
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1167 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1167 kJ 1003
Energi (kcal) 279 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 279 kcal 1003
Protein 12,7 g 12,09 10,8 - 20,3 12 2068
Protein, deklaration 12,7 g 12,09 10,8 - 20,3 12 2068
Kulhydrat difference 22,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,9 g 1003
Kostfibre 2,0 g 2,0 2 - 2 1 1001
Fedt 15,7 g 15,15 12,4 - 21,9 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,06 g 2 1003
Aske 1,6 g 1,565 1,28 - 2,07 12 2068
Tørstof 52,9 g 52,25 45,1 - 60,4 12 2068
Vand 47,1 g 47,75 39,6 - 54,9 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 0,0 - 2 2 2068
D-vitamin 1,65 µg 1003
D3-vitamin 1,65 µg 1,645 1,39 - 1,9 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0,0 0,0 - 0,1 2 2068
E-vitamin 3,80 α-TE
alfa-Tokoferol 3,80 mg 3,8 3,8 - 3,8 2 2068
Thiamin (B1-vitamin) 0,130 mg 0,13 0,12 - 0,14 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0745 mg 0,074 0,068 - 0,081 2 2068
Niacinækvivalent 1,53 NE 1003
Niacin 1,53 mg 1,53 1,46 - 1,6 2 2068
B6-vitamin 0,0845 mg 0,084 0,079 - 0,09 2 2068
Pantotensyre 0,320 mg 0,32 0,3 - 0,34 2 2068
Biotin 14,5 µg 14,5 11 - 18 2 2068
B12-vitamin 0,740 µg 0,74 0,74 - 0,74 2 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 426 mg 425,5 397 - 454 2 2068
Kalium 185 mg 185,0 184 - 186 2 2068
Calcium 48,5 mg 48,45 46,6 - 50,3 2 2068
Magnesium 21,5 mg 21,5 20,6 - 22,4 2 2068
Jern 0,575 mg 0,575 0,57 - 0,58 2 2068
Kobber 0,0665 mg 0,066 0,065 - 0,068 2 2068
Zink 0,415 mg 0,415 0,28 - 0,55 2 2068
Mangan 0,273 mg 0,272 0,265 - 0,28 2 2068
Krom 2,52 µg 2,52 2,33 - 2,71 2 2068
Selen 20,0 µg 20,0 19 - 21 2 2068
Fosfor 134 mg 133,5 133 - 134 2 2068
Chlorid 692 mg 691,5 615 - 768 2 2068
Jod 15,6 µg 15,55 14,9 - 16,2 2 2068
Nikkel 3,40 µg 3,4 3,3 - 3,5 2 2068
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,20 g 1 1001
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 19,5 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2068
C10:0 0,000 0,0 2068
C12:0 0,000 0,0 2068
C14:0 0,074 0,521 2068
C15:0 0,000 0,0 2068
C16:0 2,486 17,6 2068
C18:0 0,435 3,08 2068
C20:0 0,042 0,295 2068
C22:0 0,000 0,0 2068
C24:0 0,000 0,0 2068
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,151 1,06 2068
C18:1,n-7 0,416 2,94 2068
C18:1,n-9 6,701 47,5 2068
C20:1,n-9 0,135 0,959 2068
C22:1,n-9 0,000 0,0 2068
C22:1,n-11 0,000 0,0 2068
C24:1,n-9 0,000 0,0 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,760 19,5 2068
C18:3,n-3 0,629 4,46 2068
C18:4,n-3 0,000 0,0 2068
C20:2,n-6 0,000 0,0 2068
C20:3,n-6 0,000 0,0 2068
C20:4,n-3 0,000 0,0 2068
C20:4,n-6 0,000 0,0 2068
C20:5,n-3 0,112 0,794 2068
C22:5,n-3 0,005 0,0354 2068
C22:6,n-3 0,086 0,611 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,069 0,49 2068
Sum mættede fedtsyrer 3,036 21,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,402 52,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,593 25,4 1003
Sum fedtsyrer 14,100 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,833 5,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,760 19,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,032 2068
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 61,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 16 2068
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby