DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 165
Fiskeboller, konserves
Engelsk navn
Fish balls, canned
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 287 kJ 1003
Energi (kcal) 68 kcal 1003
Protein 8,3 g 2 1059
Protein fra Aminosyrer 7,0 g 1003
Protein, deklaration 8,3 g 2 1059
Kulhydrat difference 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 0 1 2135
Fedt 2,3 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,08 g 3 1003
Aske 1,8 g 1347
Tørstof 16,0 g 1347
Vand 84,0 g 1347
Nitrogen 1,330 g 2 1059
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 - 6 2 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0,400 α-TE
alfa-Tokoferol 0,400 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 2,28 NE 1003
Niacin 0,440 mg 1 2135
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 1,60 µg 1 2135
B12-vitamin 0,500 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 432 mg 410 - 456 3 1058
Kalium 61,9 mg 1 2135
Calcium 16,5 mg 1 2135
Magnesium 6,60 mg 1 2135
Jern 0,110 mg 1 2135
Kobber 0,0110 mg 1 1099
Zink 0,180 mg 1 2135
Selen 10,4 µg 1 2135
Fosfor 41,9 mg 1 2135
Jod 35,6 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1 2135
Sum disakkarider 0,260 g 1 2135
Sum sukkerarter 0,260 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 5,10 g 1 2135
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,300 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,870 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,440 2135
Sum fedtsyrer 1,832 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,180 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,250 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 40 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 439 330 1059
Leucin 652 490 1059
Lysin 771 580 1059
Methionin 266 200 1059
Cystin 52 39 1059
Phenylalanin 359 270 1059
Tyrosin 346 260 1059
Threonin 372 280 1059
Tryptofan 110 83 1059
Valin 519 390 1059
Arginin 466 350 1059
Histidin 186 140 1059
Alanin 439 330 1059
Asparaginsyre 811 610 1059
Glutaminsyre 1220 920 1059
Glycin 319 240 1059
Prolin 346 260 1059
Serin 412 310 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby