DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 167
Hvidvin, uspec.
Engelsk navn
Wine, white, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 344 kJ 1003
Energi, kcal 83 kcal 1003
Nitrogen, total 0,011 g 1938
Protein, videnskabelig 0,1 g 1938
Protein, deklaration 0,1 g 1938
Kulhydrat, difference 2,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1 1938
Alkohol 10,3 g 5,7 - 12,4 1200 1938
Aske 0,2 g 0,04 - 0,62 1200 1938
Tørstof 13,1 g 1938
Vand 86,9 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1938
B1-vitamin 0,00500 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0150 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,108 NE 1003
Niacin 0,108 mg 1 1938
B6-vitamin 0,0500 mg 1 1938
Folat 1,000 µg 1 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1 1938
beta-caroten 0 µg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 1 1938
Kalium, K 71,0 mg 1 1938
Calcium, Ca 9,00 mg 1 1938
Magnesium, Mg 10,00 mg 1 1938
Fosfor, P 18,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,270 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,00400 mg 1 1938
Zink, Zn 0,120 mg 1 1938
Jod, I 0,340 µg 0,16 - 0,57 6 1162
Selen, Se 0,1000 µg 1 1938
Fluor, F 202 µg 152 - 238 17 1938
Bly, Pb 2,59 µg 2 1 - 6,9 15 1051
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby